Op zoek naar een locatie? Nieuw online platform verzamelt de mooiste zalen in Vlaanderen

Date woensdag, 22 juli 2015 13:52 |   | 
Op zoek naar een locatie? Nieuw online platform verzamelt de mooiste zalen in Vlaanderen

Op zoek naar de perfecte vergaderzaal voor uw volgende meeting? De trouwzaal waar u zich uw droomhuwelijk kan inbeelden? Of de feestzaal die zich perfect leent tot een speciale gelegenheid? Dankzij Salino vindt u alle trouwzalen, feestzalen en vergaderlocaties terug op één handig online platform. Zoeken kan per regio, maar ook volgens uw persoonlijke zoekcriteria. Een kaart stelt alle locaties geografisch voor, zodat u in een oogopslag kan zien welke de interessantste zijn voor uw specifieke plannen.

Of u dus nog snel een plek zoekt om last-minute een afspraak met een klant te laten doorgaan, of ruim op voorhand de ideale plek wilt vinden om een evenement te organiseren: bij Salino vindt u gegarandeerd de ideale zaal. Kan u nog niet kiezen? Sla dan enkele locaties op onder uw 'Favorieten', en stuur later gemakkelijk een offerteaanvraag door aan uw selectie favoriete zalen.

Start je zoektocht naar de perfecte locatie op Salino.be.

Gelezen 992 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save