Stadswandeling Enkhuizen

Date maandag, 27 juli 2015 15:09 |   | 

Stadswandeling

Stadswandeling Enkhuizen neemt u mee naar het tijdperk van de VOC. U maakt niet zomaar een wandeling door deze historische stad. Tijdens de wandeling gaat een echte verhalenverteller met u mee om de geschiedenis van Enkhuizen op een spannende manier te brengen. Johannes neemt u mee naar het Enkhuizen uit de 16e en 17e eeuw. Matrozen melde zich hier in de haven om zich in te laten schepen voor een tocht naar het verre oosten. Verschillende VOC tochten werden vanuit Enkhuizen gemaakt. De stad had tevens de grootste haringvloot van de Nederlanden. Verhalen en legendes zijn er dan ook genoeg over dit bijzondere vissersdorp tijdens de VOC.

Maak een stadswandeling Enkhuizen met uw eigen verhalenverteller.

Stadswandeling Enkhuizen is zelfs leuk voor inwoners die al jaren in de stad wonen. Of voor toeristen die graag meer willen weten over het VOC tijdperk. Uw verhalenverteller zorgt ervoor dat u de geschiedenis weer opnieuw beleeft. U wordt echt meegenomen in het verhaal en dankzij de prachtige omgeving van de stad staat u geboeid te luisteren. Op verschillende datums kunt u uzelf inschrijven voor een wandeling door de stad. De stadswandelingen worden het hele jaar door georganiseerd. U kunt uzelf al inschrijven vanaf één persoon.

Stadswandeling Enkhuizen maken met het bedrijf.

Eén van de leukste bedrijfsuitjes in Nederland is een stadswandeling Enkhuizen. Samen met een groep van minimaal 15 personeelsleden kunt u een privé wandeling boeken. U leert tijdens de wandeling alles over de stad waarin u werkt. Uiteraard wordt dit op een boeiende wijze verteld door uw eigen storyteller. Eventueel naar wens kunt u door ons ook een compleet arrangement laten verzorgen. U kunt bijvoorbeeld na afloop van de wandeling heerlijk gaan dineren in een restaurant. Of u kunt samen met uw personeelsleden genieten van een gezellige high tea. Er is van alles mogelijk en wij helpen u graag om van een bedrijfsuitje een geslaagde dag te maken!

Liever meedoen met een stadswandeling Rotterdam of Amsterdam? Ook deze vind u bij Storytrail!

Gelezen 716 keer
Willaaps

Leankings ontwikkelt websites voor zowel grote als kleine bedrijven en zorgt ervoor dat deze websites goed vindbaar zijn in Google. Om dit mogelijk te maken levert het online marketing bureau de volgende diensten:

Website ontwikkeling
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Professionele teksten
Google Adwords (SEA)
Google Analytics
Conversie optimalisatie
Social Media Marketing
Ontwerp logo en huisstijl

Online marketing bureau Leankings helpt u graag met het behalen van uw online doelstellingen.

"Samen naar een top positie!"

Website: www.leankings.nl

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save