Strijkvrije overhemden? Wel zo gemakkelijk

Date donderdag, 13 augustus 2015 00:33 |   | 

We worden steeds praktischer en eisen steeds meer. Dit geldt ook op het gebied van mode. Naast een mooi overhemd dient het ook praktisch te zijn. Dankzij de nieuwe generatie strijkvrije overhemden wordt er al handig meegedacht met de consument. Dit betekent dus echt letterlijk nooit meer strijken van je overhemd. Ook na de wasbeurt voelt de hemd comfortabel aan en zit deze prettig. En hoe schaft de moderne consument de nieuwe overhemden aan? Juist, via het internet. Dankzij overzichtelijke online winkels is een overhemd kopen via het internet nog nooit zo eenvoudig geweest.

Is het echt zo simpel?

Strijkvrije overhemden klinkt natuurlijk heel erg interessant, maar hoe werkt het in de praktijk? Nou, de uitleg is simpel. Het enige wat je hoeft te doen na de wasbeurt, is om de overhemd direct op te hangen aan een kleerhanger. Dit betekent dus in een nog zo nat mogelijke staat. Met je handen strijk je vervolgens zowel de boord als de manchetten voorzichtig glad. Wanneer jouw overhemd is opgedroogd zal deze volledig kreukvrij zijn. Zitten er toch nog een paar kreukels in? Dan verdwijnen deze vanzelf wanneer deze in contact komen met je lichaam. Dankzij de lichaamswarmte worden de kreuken namelijk automatisch weggewerkt. Met een strijkvrij overhemd, zoals de Seidensticker overhemden Schwarze Rose, blijft je hemd de gehele dag netjes glad.

100% Kreuk- en strijkvrij

De collectie Seidensticker overhemden Splendesto is volledig samengesteld uit katoen dat lekker zacht aanvoelt aan je huid, ademend en een optimale vocht opname heeft. Alle heren overhemden uit deze collectie hoeven na aanschaf dus niet te worden gestreken. Dit zorgt voor een flinke tijdbesparing, aangezien het strijken van je hemd vergaande nauwkeurigheid vereist. Doe daarom je voordeel en ga voor een stijl en praktisch overhemd. Aanschaffen kan handig via de duidelijke webwinkel waarbij je gebruik kunt maken van de zoom functie om een duidelijk beeld te krijgen van het product.

 

Gelezen 599 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save