Omnitracs en Volvo trucks gaan de samenwerking aan.

Date donderdag, 20 augustus 2015 15:24 |   | 

Omnitracs is vooraanstaand leverancier van Fleet management solutions voor transportbedrijven. Met fleet management solutions kun je via een satelliet op de GPS vloten volgen. Gisteren heeft het bedrijf Omnitracs besloten om samen in zee te gaan met Volvo Trucks Noord Amerika om samen telematica software te gaan vervaardigen voor klanten van ze. Verkrijgbaar als deel van Volvo’s fleet managements services, voegt omnitracs zijn indrukwekkende portfolio van fleet management nog heel veel kwaliteit en waarde toe aan het uiteindelijke product.

De technologie van Omnitracs helpt al meer dan 25 jaar vloten  met veel voorkomende problemen gerelateerd aan kosten, veiligheid, onderhoud en diagnostiek. Door de samenwerking met Volvo’s fleet management services wordt het bedrijf in staat gesteld om met de allerbeste software aan te komen zetten.

De technologie van Omnitracs zal Volvo helpen om de betrokkenheid te vergroten, hoe groot de vloot ook is, met de nadruk op klasse 8.

Het ‘verband’ wat ze aangaan zal 2 van de grootste merken in de voertuigen branche en de technologie branche samenbrengen en het adresseert ook de groeiende vraag naar high-tech vrachtwagens die meer productiviteit bieden.

Wat is Omnitracs, LLC?

Omnitracs, LLC is de wereldwijde pionier van Fleet management. Omnitracs heeft bijna 1000 werknemers in dienst en levert oplossingen op basis van software en biedt op dit moment hulp aan meer dan 40000 private klanten en bedrijven. Ze beheren wereldwijd bijna 1500000 mobiele onderdelen in meer dan 70 landen. Zoals eerde genoemd is het al meer dan 25 jaar bezig dus een ware pionier en kan door Omnitracs zijn technologie veel verschillende problemen worden opgelost.

Gelezen 727 keer
PeterHoum

Beginnende blogger die vooral over truck-gerelateerde onderwerpen blogt.

Website: https://www.bastrucks.com

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save