Vitadis het werkt echt!

Date maandag, 07 september 2015 11:27 | 
Het vitadis gezondheids plan!

Het Vitadis Slanker leven  plan is niet het enige bekende eiwitdieet in Nederland. Beter gezegd, ruim 90% van alle bekende diëten zijn eiwitdieëten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Cambridge, Modifast, Powerslim, Sanaslank en Atkins etc. Hoewel de basis in feite altijd hetzelfde is heeft het Vitadis Slanker leven plan en aantal unieke eigenschappen. De belangrijkste eigenschap is dat het in tegenstelling tot alle andere diëten vanuit huis te volgen is. Je hoeft er niet voor langs een diëtist.

4 tips:

1*  Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, concepten worden constant     opnieuw bekeken en besproken.

2*  Producten worden ontwikkeld naar ieders behoefte!

3*  Wij richten ons op gezondheid en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

4*  Vitadis Slanker Leven Plan is verkozen tot beste dieet van 2014!

Hoe werkt het:

Het V S L P is een eiwitdieet wat wil zeggen dat het gewichtsverlies in feite wordt behaald door het eten van weinig calorieën en koolhydraten en de inname van veel eiwitten.

Eiwitten zijn erg belangrijk voor ons lichaam en de spieropbouw [gaan spierafbraak tegen] en worden vaak ook wel de bouwstenen/fundament van ons lichaam genoemd.

Een ander voordeel  van eiwitten is dat ze enorm goed vullen waardoor je sneller een vol gevoel krijgt.

Eiwitten zijn te vinden in vele soorten voeding zoals eieren, kaas, noten vlees etc.

Als je praat over eiwitrijk voedsel uit een eiwitdieet dan zijn dit meestal producten waarin een veel hogere hoeveelheid eiwitten zit dan normaal en juist een lager aantal koolhydraten en calorieën.

Wanneer je begint met het Vitadis Slanker Leven Plan ontvang je (binnen een dag) een startpakket.

In dit pakket zitten de benodigde materialen en uitgebreide informatie die je nodig hebt om te starten[ pakket is voor 10 dagen] met uitzondering van het avondeten.

Na aanschaf krijg je ook direct toegang tot je eigen online afslankaccount, hier kun je al je progressie bijhouden in een prettig te beheren omgeving.

Iedere dag ontvang je coaching van een online Vitadis coach via email en wordt er uitgelegd wat je die dag het beste kunt eten en hoe je producten en recepten het snelst en lekkerst klaar kunt maken.

Een dag bestaat uit 6 eetmomenten te weten: 1. Ontbijt, 2. Snack, 3 lunch, 4, Snack 5, Avondeten 6, Snack.
Op deze momenten eet je eiwitrijke producten die kunnen variëren tussen allerlei soorten snacks, soepen, repen, shakes en maaltijden.

Alles is gemakkelijk en op een eigen wijze klaar te maken zodat de smaak altijd naar eigen wens is.

Het avondeten maak je zelf met een van de vele recepten die te vinden zijn in de bijgeleverde receptengidsen.

Hoeveel val je af?

Als je je aan de spelregels van het vitadis plan houdt, 3 tot 6 kilo per week, wat een geweldig resultaat te noemen is voor een dieet dat niet onder categorie van (ongezonde) crashdieëten valt.

Conclusie:

Het is duidelijk dat de reden van de enorme populariteit van het Vitadis Slanker Leven Plan in Nederland komt omdat het gewoon echt werkt!

Er zijn weinig of geen slechte ervaringen te vinden over dit dieet en uit een onderzoek gehouden onder onze klanten eind 2014 bleek dat het dieet een grote bekendheid heeft en met groot succes door vele mensen gevolgd wordt!

Een andere reden voor het succes van dit Vitadis slanker leven plan is omdat wij steeds ons concept aanpassen op de wensen van onze klanten!
Meerdere keren per jaar worden er grote kortingsactie gehouden zodat meer mensen de kans krijgen en bekend worden met het dieet en gemakkelijker hun streefgewicht kunnen behalen.

Wil je meer vrijblijvende informatie zonder enig risico over het Vitadis Slanker Leven plan? Bekijk dan hun officiële website en click op deze link [ www.vitadis.nl ] en mocht je overwegen om het te proberen dan wens ik je alvast heel veel succes!Lachen

 

 

Gelezen 1230 keer Laatst aangepast op maandag, 07 september 2015 12:27

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save