De trend van afgelopen én deze winter: het vest van nepbont

Date vrijdag, 30 december 2011 14:14 |   | 
Dit jaar al een grote hit en komend jaar onverminderd populair, het vest van nepbont. Het vest of het giletje van nepbont is een gedurfd kledingstuk waar celebrities als Kim Kardashian, Rachel Zoe, Katy Perry en de Olsen zusjes al veelvuldig in gespot zijn.

Eenvoudig te combineren
Heerlijk warm en super modieus, geen wonder dat deze vesten nog steeds zo populair zijn. Een klein verschil dat we zien met vorige winter is dat de vesten nu vaak een stuk langer zijn. Doordat het vest alle aandacht trekt, combineer je het kledingstuk met een sobere broek of legging en een effen top in een rustige kleur. Daarnaast is het ook leuk om het vest over een eenvoudig jurkje in één kleur te dragen. Kies altijd voor aansluitende kleding, omdat het vest natuurlijk vrij volumineus is.

Echt nepbont
Natuurlijk gaan we wel voor een vest of gilet van nepbont. Je kunt controleren of iets van nepbont is door het bovenste gedeelte van het haar een beetje uit elkaar te trekken. Bij echte wol zal je onderwol of leer zien. Bij nepbont zie je dat de haren in een kunstmatig patroon zijn gewoven.

Met welke schoenen?
Ook in de schoenmode van dit moment zien we veel bont terug. Toch is een nepbont vest in combinatie met laarzen met bont(details) snel iets teveel van het goede. Combineer het vest liever met enkellaarsjes of hoge laarzen in een neutrale kleur. Ga ook bij de schoenen voor nauwsluitende modellen.

Welk vest bij welk figuur?
Heb je mooie lange benen, benadruk die dan door voor een korter model te gaan. Heb je een buikje dat je wilt camoufleren, dan is een iets langer model juist heel mooi. Wil je je taille graag benadrukken, dan draag je het vest of gilet met een riem over het vest heen.

Gelezen 2997 keer Laatst aangepast op vrijdag, 30 december 2011 14:17

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save