Valencia Stranden

Date woensdag, 04 januari 2012 11:21 |   | 
Valencia heeft een aantal van de beste en prachtige stranden in Spanje. Al deze stranden zijn best uitgeruste en makkelijk te krijgen als het vervoer faciliteiten zijn erg goed in Valencia. U kunt eenvoudig een goede en schone bus-route met enkele lage prijskaartje.

Enkele van de beste stranden in Valencia zijn:

Malvarrosa Beach:

Malvarrosa strand is ook beroemd genaamd Playa de Levante en u kunt eenvoudig krijgen om dit strand via de metro of de bus vanuit het centrum van de stad. U kunt ook naar het strand via de fiets of te voet het zal niet veel neemt u de tijd om te komen tot het het strand van strand is een mooi strand met zand en beste strand faciliteiten. Dit strand is goed uitgerust met allerlei soorten van watersport activiteiten voor de watersport liefhebbers. U kunt huren van de apparatuur, je wilt en genieten van het schone blauwe water van de Middellandse Zee.

Pineda Beach:

Pineda strand is gelegen in het zuiden van de haven van Valencia en is goed onderhouden en voorzien van allerlei basisvoorzieningen nodig zijn op het strand. U vindt er alle de basis goed van de publieke vraag, zoals chiringuitos, paraplu's, toiletten en andere dingen. Dit strand is een zandstrand met een aantal gebieden waar je kunt vinden vegetatie.

De sport-faciliteiten hier zijn windsurfen, zeilen en jetskiën. U vindt er ook de reddingsboten in de zee die je kunnen helpen in geval van een gevaar en probleem. Een promenade is in het proces van de bouw van Pineda strand en binnenkort dit strand zal nog meer goede en geavanceerde faciliteiten voor de bezoekers aanspreken.

Saler Beach:

Dit strand is lang zandstrand dat een gebied van ongeveer zes kilometer beslaat en het ligt in de buurt van La Albufera, die is de beroemde natuurreservaat in het gebied. Dit strand draagt ​​de bekende Blauwe Vlag, die het symbool is van een kwaliteit van het strand op internationaal niveau.

Devesa Beach:

Dit strand heet La Devesa strand en staat bekend als een afgelegen strand. Dit strand is een van de stranden van Valencia, die zijn ongerept en onontwikkeld. U vindt dit strand rustig en kalm het merendeel van de tijd als maar weinig mensen die dit strand te bezoeken. Dit strand is gelegen in het midden van het Albufera Park en bevat ook de beroemde Blauwe vlag. Dit strand is een van de naaktstranden van vakantiehuis costa blanca.

Club Villamar biedt honderden mijlen van de prachtige stranden, rijke culturele geschiedenis en veruit de meest populaire vakantiebestemming, ga je naar huren spanje. En hier lees je mijn blogs op Ryan Baldric blog.


Gelezen 1149 keer Laatst aangepast op woensdag, 04 januari 2012 11:31

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save