Creatieve groepsuitjes in Den Haag

Date vrijdag, 09 oktober 2015 11:11 |   | 

Een groepsuitje kan heel gezellig zijn, maar dan moet het wel leuk en origineel zijn. Soms is dit nogal lastig om te verzinnen, daarom hieronder een aantal tips. Als uitgangspunt is Den Haag genomen, dit is namelijk een erg leuke stad voor een groepsuitje. Ook het parkeren in Den Haag is geen probleem. De parkeergarages zijn goed bereikbaar en bevinden zich ook in het centrum. Of je nou met je bedrijf naar Den Haag gaat als bedrijfsuitje of met je familie, er is veel leuks te beleven. Ook voor de creatievelingen onder ons is er veel te doen. Echter kan dit ook leuk zijn als je totaal niet creatief bent, dan staat een hoop plezier ook gegarandeerd.

Je eigen film maken

Je kunt je eigen film maken met een groepje, maar niet alleen een film. Je kunt ook kiezen voor een commercial, videoclip of lipdub. Hierbij staat een heleboel gelach gegarandeerd. Ga dus gezellig met je vrienden, familie of collegas aan de slag in Den Haag. De locatie kan zelf worden gekozen en met een filmproducent en een filmcrew gaan jullie gezellig aan de slag. Nu kom je echt te weten wie de beste acteerkwaliteiten heeft van je groep. Als de film is gemonteerd, kun je deze gezellig op een avond bekijken. Een gezellige avond met een leuk eindresultaat is de perfecte afsluiter van dit uitje. Een hapje, een drankje, een leuke film en een gezellige groep, en een leuke avond is gegarandeerd.

Portretten tekenen

Een ander leuk uitje met een creatieve twist is het leren tekenen van portretten. Tijdens dit uitje krijg je een workshop hoe je ludieke portretten kunt tekenen. Dit belooft een middag vol gelach te worden. Het is natuurlijk heel grappig hoe je wordt getekend door je collega’s en hoe zij jou in beeld brengen.

Maak je eigen chocolade

Dit uitje is voor de echte zoetekauwen onder ons. Je leert namelijk hoe je heerlijke chocolade kan maken. Tijdens dit uitje wordt er uitgelegd hoe je lekkere bonbons kunt maken. Met behulp van allerlei ingrediënten, creëer je verschillende bonbons. Net als de andere uitjes, heb je ook van dit uitje nog napret. Je neemt namelijk je eindresultaat mee naar huis, om het daar lekker op te eten.

 

Er zijn genoeg creatieve uitjes te beleven in Den Haag, het is alleen even goed zoeken. Den Haag is de ideale plek voor een uitje, en het is ook nog een makkelijk parkeren in Den Haag. Veel plezier met jouw uitje!

 

Gelezen 500 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save