Veegmachines voor elk seizoen

Date maandag, 12 oktober 2015 12:42 |   | 

Winter

Wanneer je aan een veegmachine denkt verwacht je misschien niet dat dit ook een heel effectief apparaat is in de winter. Een goede veegmachine kan namelijk vaak snel en simpel omgebouwd worden zodat deze winterklaar is. Voor in de winter zijn er speciale baanden zoals de Polar-Trec wielen. Met deze wielen heb je meer grip op een gladde ondergrond. Als het weer eens flink gesneeuwd heeft kun je een sneeuwschuif  bevestigen aan de veegmachine. Hierdoor kun je vegen en schuiven in een keer.  

 

Voorjaar en zomer

In het voorjaar en zomer hebben mensen vaak last van ongewild mosgroei tussen de tegels. Het is best wel lastig om dit zelf met de hand te verwijderen. Vaak is het niet echt bekend dat een veegmachine ook ideaal is om dit soort problemen aan te pakken. Bij een goede veegmachine is de borstelaandrijving en de rijaandrijving van elkaar gescheiden op de stuurboom. Hierdoor werk je 20 keer effectiever dan met de bezem in de hand. Het mos is dan in een handomdraai vergaan zodra je meet de veegmachine over de tegels gaat.Herfst

In het herfstseizoen vallen de bladeren langzaam van de boom. Dit is voor velen een mooi gezicht. Echter als je de oprit of het bedrijfsterrein schoon wilt houden een doorn in het oog. Een veegmachine is ook voor deze taak goed te gebruiken. Voor het gebruik kun je het beste een blad, hooi, stro- mestschuif voor de veegmachine monteren. Dit accessoire is erg handig. Het zorgt er namelijk voor dat je kunt vegen en bladeren verzamelen in 1 handomdraai.

Een ander goede accessoire die niet mag ontbreken is een stofkap. Omdat de borstels vaak krachtig bewegen kunnen kleine steentjes opspringen die beschadigingen kunnen veroorzaken. Deze stofkap dekt de borstels van boven en de zijkanten goed af. Een goede allround veegmachine bestellen kan op donatvanderhorst.nl

Gelezen 2222 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save