Double dots oorbellen van IkbenSieraden.nl

Date dinsdag, 03 november 2015 11:41 | 
IkbenSieraden.nl

Double dots oorbellen

Double dots oorbellen zijn een ware rage sinds bekende sterren ze in het publiek hebben gedragen. Deze double dots werden ondermeer gedragen door zangeres Rihanna. De oorbel is ondanks zijn simpele vormgeving erg stijlvol en oogt elegant. Double dots is in het Nederlands vertaald dubbele punten/balletjes, dit omdat de oorbel bestaat uit 2 ronde balletjes waarvan één groter als de andere, al hoewel het naar eigen smaak te dragen is, is het gebruikelijk om de grote "dot" aan de achterzijde te dragen en de kleinere dot aan de voorzijde van de oorlel.

Double dots combineren

Double dots oorbellen zijn erg veelzijdig doordat verschillende paren met elkaar gecombineerd kunnen worden, zo kun je bij de aanschaf van meerdere paar oorbellen de dots  verwisselen zodat je diverse combinaties aan kleuren en maten kunt creëren. Double dots oorbellen zijn erg modieus en zijn erg goed te combineren met verschillende outfits. Dit maakt double dots geschikt voor vrijwel elke gelegenheid, of er nu behoefte is aan een hippe, chique of sexy uitstraling, double dot oorbellen zijn in combinatie met vrijwel alle soorten kleding te combineren.

Double dots oorbellen kopen

Double dots oorbellen zijn in grote getale online te vinden, zo zijn er ongetwijfeld een paar dots te vinden welke aan uw smaak en of verwachtingen zullen voldoen. Let er wel op dat het ene paar oorbellen de andere niet is en dat er een groot verschil zit in de kwaliteit van de double dots oorbellen, zo zijn er double dots van de action die leuk ogen maar een korte levensduur hebben maar zo zijn er ook setjes double dot oorbellen van de juwelier welke gemaakt zijn van massief goud of zilver.

Goedkope double dots oorbellen

Bent u op zoek naar betaalbare goedkope double dots oorbellen welke toch een prima prijs-/kwaliteit verhouding hebben dan zult u waarschijnlijk bij de sieraden webshop van IkbenSieraden.nl aan het beste internetadres zijn. In de webwinkel van ik ben sieraden vind u namelijk een erg verassend doch betaalbaar aanbod van Double dots oorbellen. De double dots van IkbenSieraden zijn erg gunstig geprijsd en worden zelfs gratis naar u verzonden naar een postadres in Nederland. 

Gelezen 955 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save