NU | wegwezen.nl

Date maandag, 16 januari 2012 20:49 |   | 

Wie vindt het niet leuk om aan lastminute reis te boeken voor een scherpe prijs? Op internet zijn er dan ook vele aanbieders die zich op deze markt hebben gestort en nog steeds komen er dagelijks nieuwe partijen bij. Je zou haast het overzicht kwijt raken. Dit is dan ook de reden waarom wij het nuttig vonden de website "NU" te starten. Hierop vind je een duidelijk overzicht van de bekende lastminute reizen aanbieders, welke uiteraard allemaal beweren de goedkoopste te zijn. Daarom kun je vanaf nu dus eerst eens goed bekijken met welke partij u op reis gaat. Mocht je nog een suggestie hebben voor een (eigen) website die ook lastminute vakanties aanbiedt en welke door ons nog niet vermeld is, dan heb je bovenin het menu de mogelijkheid deze in te sturen via het genoemde emailadres. Wij zullen dan ons best doen hier zo snel mogelijk op te reageren en deze te plaatsen.

Tegenwoordig is het ook erg in trek om mee te doen aan vakantieveilingen. Daarom vonden we het zinvol hier ook een website aan te wijden waarop alle aanbieders van vakantieveilingen vermeld staan. Wellicht dat je,door mee te bieden via "VakantieVeiling" je gewenste aanbieding kunt vinden. Ook op deze website staan we open voor suggesties, aangezien er zo nu en dan veiling sites bijkomen die dagjes weg, weekendjes weg en vakanties tegen scherpe prijzen verhandelen. Onze doelstelling is je met deze twee informatieve websites te helpen om een heerlijke vakantie te boeken tegen de beste prijs!

Door: NU | wegwezen.nl en VakantieVeiling-Online.nl

Gelezen 782 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save