Muziek Om Zelf Je Eigen Liedje Te Maken

Date zondag, 22 januari 2012 12:57 |   | 

Luisteren, schrijven, opnemen en publiceren.

Dat is waar het om draait bij Muziekvoorliedjes.nl. Je vindt hier de mooiste composities speciaal gemaakt voor mensen die graag een eigen liedje willen schrijven en hiervoor muziek zoeken.

 

Songpacks.

Muziekvoorliedjes.nl biedt zogenoemde songpacks aan. Deze songpacks geven je alles wat je nodig hebt voor het schrijven van je liedje tot aan het opnemen ervan. Een songpack bestaat namelijk niet alleen uit een  mp3 backingtrack waarop je je eigen teksten kunt schrijven maar je ontvangt ook alle gebruikte instrumenten apart op een track, zodat bij een opname alle instrumenten perfect zijn af te stemmen op uw vocalen. Ook is er om het makkelijker te maken extra informatie toegevoegd met o.a. een schema hoe de structuur van het lied is opgebouwd. Wanneer je een songpack aanschaft bij krijg je daarbij ook nog toestemming voor het publiceren van de muziek zodat je het ook echt kunt gaan uitbrengen op cd op internet of wat dan ook.

 

Zelf je sound bepalen.

Met de songpacks van Muziekvoorliedjes.nl ben je niet langer afhankelijk van muzikanten. Je bepaald zelf wat jouw sound wordt. Op voorpagina zijn je alle backingtracks van de songpacks beluisteren zodat je direct kunt horen hoe de sound van jouw liedje kan worden.

 

Wordt sneller bekend.

Geen energie meer verspillen aan muzikanten die niet helemaal jouw ding willen. Geen tijd meer steken in het leren van een instrument. Nee gewoon doen waar je goed in bent,  zingen dus.  Met de songpacks van Muziekvoorliedjes.nl is het mogelijk om in een zeer korte tijd een grote collectie eigen liedjes op te maken,  zodat je meer tijd over houdt om te werken aan je bekendheid. Met meerdere liedjes is de kans altijd groter op succes.

Gratis Muziek

Muziekvoorliedjes.nl biedt tijdelijk een gratis track aan zodat ook jij kennis kunt maken met Muziekvoorliedjes.nl. Zo kun je meteen beginnen met het schrijven van je eigen liedjes.

 

Begin nu direct met het schrijven van je eigen liedje ga meteen naar Muziekvoorliedjes.nl

 

Muziekvoorliedjes.nl , luisteren, schrijven, opnemen en publiceren.

Gelezen 1678 keer Laatst aangepast op zondag, 22 januari 2012 13:01

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save