Leuke kerstcadeaus

Date dinsdag, 22 december 2015 15:02 |   | 

Een van de leukste tijden van het jaar staat weer voor de deur: kerst. De tijd van sneeuw, cadeaus en gezellig samen eten. Maar wat voor cadeaus ga je iedereen geven? Ieder jaar wordt het lastiger omdat je al een aantal keer cadeaus hebt gegeven. Wat ga je dit jaar geven? Weer zo’n saai geurpakketje, of toch maar wat anders?

Cadeau ideeën

Om het juiste cadeau aan te kunnen schaffen zijn een aantal zaken belangrijk. Zo moet het geslacht, de leeftijd en de mate van volwassenheid duidelijk zijn. Wanneer je dit weet is het natuurlijk een stuk makkelijker om een cadeau aan te schaffen. Tegenwoordig worden er vaak lootjes getrokken om te bepalen voor wie iedereen cadeaus moet kopen. Iedereen schrijft zijn wensen op het papiertje en stopt deze in een pot. Vervolgens moet er om beurten een papiertje gepakt worden om te bepalen voor wie je cadeaus moet kopen. Sommige schrijven echter “verras me” op het blaadje. Maar wat ga je dan geven? Hieronder vind je een aantal tips.

Voor de vrouwen

Cadeaus voor een vrouw zijn vaak relatief gemakkelijk om te bedenken. Zo kun je op zoek gaan naar een geurtje of werp je een blik in de make-up doos. Maar dit zijn niet de aller leukste cadeaus die je kunt vinden. Luister ook goed naar wat er op een dag verteld wordt. Vaak komen er stille hints voorbij. Een vrouw noemt namelijk vaak wat ze nog graag zelf zou willen kopen. Dit is voor jou de ideale kans om haar voor te zijn en het tijdens kerst te kunnen geven. Naast bovengenoemde kun je ook een waardebon geven. Nu hoor ik je denken, waarom zou ik een waardebon geven? Dan kan ik net zo goed gewoon geld geven. Maar wat als je een waardebon zou gegeven voor bijvoorbeeld een portretfoto, familieshoot of glamourshoot. Er zijn veel vrouwen die hier van dromen. Bij de glamoushoot wordt de vrouw netjes opgemaakt en wordt teven het haar gestyled naar wens. Na de shoot krijgt ze een aantal prachtige foto’s mee op het gewenste formaat. Voor meer informatie kun je terecht op de volgende website: linkfotografie.nl.

Voor de mannen

Een cadeau voor de man kan soms wat lastiger zijn. Op het lijstje worden vaak kleinere items gezet of juist één groot item wat heel het budget opneemt. Maar wat voor cadeaus zou je zelf kunnen verzinnen? Naar aanleiding van het doen en laten van een man kun je al veel ideeën op doen. Wat voor hobby's heeft de man bijvoorbeeld of wat draagt hij sieraden en ziet hij er verzorgt uit? Een armband of een geur setje kun je gemakkelijk voor een degelijke prijs vinden. Wanneer je met een echte gadget liefhebber te maken hebt zou je ook voor een mini-drone kunnen kijken. Erg leuk en er kan in huis mee gevlogen worden.


Natuurlijk zijn er nog allerlei andere cadeaus te verzinnen maar hier kom je over het algemeen al een heel eind.

Gelezen 979 keer Laatst aangepast op dinsdag, 22 december 2015 15:09

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save