Website laten maken in Den Helder

Date donderdag, 14 januari 2016 08:28 |   | 
Website laten maken in Den Helder

Een website laten maken in Den Helder? Dan bent u bij Jesse Voet aan het juiste adres.

In de afgelopen 7 jaar heeft hij veel ervaring opgedaan met het bouwen en onderhouden van (bedrijfs)websites. Websites en webwinkels kunnen worden gebouwd in verschillende Content Management Systemen. Naast het leveren van advies & creativiteit, helpt hij ondernemers om beter gevonden te worden door potentiële klanten. Ook geeft hij zo nu en dan trainingen aan ondernemers waarin diverse onderdelen van internet marketing aan bod komen.

Een website opzetten

Voordat aan een website wordt begonnen is het slim om eerst te bedenken wat u er op wilt zetten, en vooral hoe u die content gaat maken. U kunt dit natuurlijk uitbesteden, maar u bent de expert op uw vakgebied. Dus wie kan er beter zorgen voor de informatie op uw website dan uzelf?

Wij vinden dat ondernemers zich niet bezig moeten houden met het bouwen van websites, maar met het leveren van hun product of dienst. Website bouwers moeten zich daarentegen niet hoeven specialiseren in uw product of dienst, maar louter met het realiseren van de techniek en het verwerken van uw informatie. Dat werkt simpelweg het meest efficiënt.
Aan onze klanten leren we daarom om de focus te houden op het verzamelen van content.

Content

Content betekent inhoud. Dit kan zijn: teksten, afbeeldingen, video’s, audio. Hoe meer waarde uw content heeft voor een bezoeker, des te interessanter is het voor een bezoeker om uw website te bezoeken. Hoe meer waardevolle content u op uw website heeft, des te meer bezoekers uw website zullen bezoeken. Een zoekmachine zoals Google bekijkt uw website vanuit het perspectief van de bezoeker. Ze analyseert het gedrag van de bezoekers van uw site, om er achter te komen of uw inhoud waardevol is. Google wil namelijk de beste zoekmachine blijven, en kan dat alleen als ze waardevolle informatie verstrekt die relevant is aan de zoekopdracht. Waardevolle content is dus het allerbelangrijkst om de bezoekers te trekken en te boeien.

Tekst

Tekst is het meest waardevol als het een unieke tekst  is, die nog niet ergens op het internet voorkomt. Schrijf daarom uw eigen teksten, en kopieer ze niet ergens van. Gebruik een pakkende titel, voeg tussen koppen toe, en vul de meta gegevens in, om uw tekst zoekmachine vriendelijk te maken. Wanneer uw tekst goed begrepen wordt door Google, kan zij de informatie geven in haar zoekresultaten wanneer er op uw inhoud wordt gezocht.

Afbeeldingen

Afbeeldingen over uw onderwerp zijn zeer waardevol voor uw website. Niet alleen krijgen klanten door het zien van een foto op uw website een beeld van wat u aanbiedt, maar uw afbeeldingen kunnen u ook bezoekers opleveren. Google kan uw afbeeldingen tonen wanneer iemand zoekt op afbeeldingen. Hiervoor dient u de afbeelding een passende bestandsnaam en titel mee te geven. Afbeeldingen kunt u tevens delen via social media kanalen als Instagram, Pinterest, Google+, Facebook, Twitter, etc. Dit kan u veel geïnteresseerde bezoekers opleveren. Ook voor social media is het raadzaam om de afbeeldingen een passende bestandsnaam te geven, en gebruik te maken van hashtags of keywords. Een computer kan namelijk niet zien wat er op de afbeelding te zien is, maar kan wel de omschrijving lezen.

Video’s

Video’s maken het mogelijk om moeiteloos veel informatie over te brengen. Een bezoeker hoeft namelijk geen lappen tekst te lezen, maar hoeft enkel de video te bekijken om de boodschap te ontvangen. Een video geeft de klant een duidelijk beeld van uw bedrijf en wekt daarmee vertrouwen op.

Video’s kunt u het beste op Youtube plaatsen, om ze vervolgens in te sluiten op uw eigen website. Dit heeft onder meer de volgende voordelen:

  1. uw website wordt niet langzaam door het laden van de video,
  2. de bezoeker heeft geen software nodig om de video te kunnen bekijken,
  3. uw video kan worden bekeken op Youtube,
  4. uw video kan worden weergegeven in de zoekresultaten van Google.

Wilt u een bedrijfsvideo opnemen? Wij hebben de juiste middelen om beeld en geluid op professionele wijze op te nemen. Neem contact op voor meer informatie of een kennismaking.

Gelezen 1131 keer Laatst aangepast op vrijdag, 29 januari 2016 18:57

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save