Slachtoffer bij hoverboard diefstal in New York

Date vrijdag, 15 januari 2016 09:52 |   | 

In New York wordt een man verdacht van het neerschieten van een 12 jarig meisje terwijl ze in de woonkamer aan het spelen was met een hoverboard. Deze actie was eigenlijk gericht op de broer van het meisje. Volgens bronnen had de broer deze hoverboard namelijk gestolen van een rivaliserende gang.

Jakwan Keller, die een kogelvrijvest droeg, ontwijkt reacties te geven terwijl hij het hoofdkwartier in Long Island verlaat. Officier Keller heeft vervolgens een moord ontkent alsmede wapenbezit en andere verdenkingen die verband hielden met de dood van Dejah Jones.

Op 16 oktober ging het om een gestolen hoverboard. De hoverboard is een gemotoriseerd voertuig op twee wielen. Dit apparaat was gestolen door de broer van het slachtoffer waarna de Blood street gang uit was op wraak. Het slachtoffer is vervolgens in het hoofd geraakt nadat de kogel eerst door het raam geschoten was. Het slachtoffer overleed de volgende dag.

Onderzoekers zijn nog steeds bezig met het procedure en proberen te achterhalen of het slachtoffer, of andere familieleden het doelwit waren. Keller was in ieder geval geïdentificeerd als de verdachte nadat er meermaals berichten en videomateriaal van het gebied werd ontvangen. Het incident is niet op video gezet Aldus Krumpter.

Volgens Krumpter gaat het hier om een individuele daad die op achteloze en laffe manier heeft gehandeld. Mitch Benson, assistent onderzoeker van Keller, voegde eraan toe dat de dader op de hoogte was van het risico toen hij schoten afvuurde naar het raam. Volgens bewakers van de rechtbank escaleerde de zitting nadat de gemoederen tussen beide familie leden opliep. De tante van Joyner verklaart:”Onze emoties waren niet meer onder controle”. Uit veiligheidsoverwegingen is de zitting geschorst.

Op dit moment zijn beiden families in rouw en worden ze ondersteund door de gemeenschap van mensen waar ze zich bevinden. Het was een incident die niet had mogen gebeuren. Een hoverboard kopen? Daar zal je dus toch wel even extra over moeten nadenken!

Gelezen 768 keer Laatst aangepast op vrijdag, 15 januari 2016 10:02

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save