Bestaat onbeperkt mobiel internet nog?

Date maandag, 18 januari 2016 13:26 |   | 

Onbeperkt mobiel internet bestaat niet meer. Sommige providers als KPN, T-Mobile en Vodafone hebben het nog wel vaak over onbeperkt mobiel internet, maar 10.000 MB per maand is nog steeds niet onbeperkt. Onbeperkt mobiel internet is dus niet meer onbeperkt, maar zijn er ook uitzonderingen?

Wat is er met onbeperkt mobiel internet gebeurd?

De problemen met onbeperkt mobiel internet zijn begonnen met de introductie van de smartphone. Men begon met zijn allen massaal gebruik te maken van het netwerk, waardoor het simpelweg veel te druk werd. Het gevolg was dat het netwerk overbelast werd en aanzienlijk langzamer ging draaien. Daarnaast wordt er steeds minder gebeld en ge-sms’t, waardoor de nadruk vooral komt te liggen op mobiel internet.

Flexibiliteit van mobiele abonnementen

Bij mobiele abonnementen zie je steeds vaker dat mobiel internet en bellen/sms’en van elkaar worden gescheiden. Voorheen was het vaak zo dat je ook veel belminuten en sms’jes aan moest schaffen als je graag veel MB’s wilde. Gelukkig is dat bij de meeste providers verleden tijd. De koppeling tussen mobiel bellen en mobiel internetten is verdwenen en het wordt steeds gemakkelijker om een mobiel abonnement naar je eigen wensen samen te stellen.

Onbeperkt mobiel internet

Ondanks alles in onbeperkt mobiel internet niet volledig van de Nederlandse markt verdwenen. In dit artikel vind je een overzicht van providers die nog steeds onbeperkt mobiel internet aanbieden.

Robin Mobile

Robin Mobile is nog niet heel bekend, maar maakt wel gebruik van het netwerk van KPN. Robin Mobile is een sim only provider die onbeperkt internet, bellen en sms-en voor een vast bedrag van maar €29,95 per maand aanbiedt. En met onbeperkt bedoelen we ook écht onbeperkt!

KPN

KPN (vroeger Hi) biedt bij alle abonnementen, na verbruik van het datalimiet, onbeperkt mobiel internet aan. Helaas val je wel terug op een snelheid van 32 Kb per seconde, maar zolang we gewoon kunnen Whatsappen en Facebook updates kunnen lezen is het goed, toch?

Youfone

Bij Youfone heb je voor €1,25 per dag onbeperkt mobiel internet. Na 6 maanden wordt het tarief verhoogd naar €2,50 per dag. Echter gelden er wel een aantal eenmalige aansluitingskosten van €14,99. Het grote voordeel van Youfone is dat het gebruik maakt van het sterke KPN netwerk.

Gelezen 1488 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save