Wat geef je cadeau bij een baby shower?

Date donderdag, 21 januari 2016 09:10 |   | 

Vroeger was een baby shower typisch Amerikaans, maar de laatste tijd komt dit ook steeds vaker voor in Nederland. Tijdens de baby shower wordt de zwangere vrouw in het zonnetje gezet door haar vriendinnen en familie. Het is meestal de bedoeling dat de baby shower als verrassing wordt georganiseerd. Echter is dit vaak lastig omdat er van alles geregeld moet worden. Leuke versiering, hapjes, drankjes en cadeautjes horen bij deze baby shower. Het is verstandig om de baby shower niet op het laatste moment in de zwangerschap te plannen. Dan kan de zwangere vrouw namelijk heel moe zijn en niet optimaal kunnen genieten van de zwangerschap. Het is wel mogelijk om de baby shower geheim te houden en als verrassing te organiseren. Hier is wel een zorgvuldige planning voor vereist. Maar wat voor cadeautjes geef je nou precies aan een zwangere vrouw tijdens een baby shower?

Kleertjes voor de baby

Een cadeau wat de zwangere zeker zal waarderen, is een kledingstuk voor de baby. Een rompertje, een mutsje, sokjes, of een dekentje kunnen altijd van pas komen. Let er wel op dat je rekening houdt met de wensen van de aanstaande moeder. Als ze heeft aangegeven dat ze al heel veel kleertjes heeft gekocht en gekregen en er eigenlijk wel genoeg heeft, is het niet slim om dit te geven. De baby zal er snel uitgroeien, dus het is zonde om te veel kleertjes te hebben. Je kunt wel een kledingstuk geven voor als de baby iets groter is. Het kan heel fijn zijn om alvast iets te hebben voor dit moment. Ook kan het leuk zijn om een gepersonaliseerd rompertje of dekentje te geven, zo laat je echt merken dat je er moeite voor hebt gedaan. Misschien heeft de zwangere vrouw wel een pretecho 3d of 4d laten maken, hierop is de baby goed te zien. Deze pretecho 3d en 4d zijn erg bijzonder. Waarschijnlijk kan de aanstaande moeder niet wachten om haar kinde vast te houden en leuke kleertjes aan te geven. Dit is dus een leuk cadeau.

Een middagje weg

Het kan heerlijk zijn voor de aanstaande moeder om even te relaxen tijdens een middagje weg. Een massage of een saunabezoek kunnen dus hele leuke cadeaus zijn. Wanneer de baby er eenmaal is, zal er waarschijnlijk iets minder rust zijn voor de ouders. Daarom is het perfect om de aanstaande ouders wat rust te gunnen. Dit hoeft niet per se alleen leuk te zijn voor de moeder, ook de vader kan vaak wel een dagje of avondje weg gebruiken. Je kunt de aanstaande vader bijvoorbeeld een gezellige voetbalwedstrijd gunnen of een avondje uit.

Een luiertas

Een luiertas is een cadeau wat heel praktisch en leuk kan zijn. Een moeder heeft namelijk een tas nodig om doekjes, crème, luiers en voeding voor de baby mee te nemen. Deze inhoud is natuurlijk niet erg charmant, maar dat wil niet zeggen dat de buitenkant er ook oncharmant uit moet zien. Er zijn tegenwoordig hele mooie luiertassen die je cadeau kunt geven.

Een cadeaubon

Als je wil dat de aanstaande moeder zelf een cadeau kan uitkiezen, kun je gaan voor een cadeaubon. Een cadeaubon voor een kinderwinkel kan heel leuk zijn, dan kan de aanstaande moeder lekker zelf iets uitzoeken.

Handige cadeautjes

Er zijn nog veel meer handige cadeaus die je kunt geven aan een zwangere vrouw. Er moet van alles aangeschaft worden en jij kunt hier een handje in helpen. Zo kun je bijvoorbeeld stopcontact beveiliging geven of sokophouders voor de baby. Dit zijn leuke praktische cadeautjes die de aanstaande moeder goed kan gebruiken. Een kinderwagen telefoonhoes of een zelfverwarmend flesje kunnen ook heel leuk en handig zijn.

Gelezen 2080 keer

Gerelateerde artikelen

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save