Juice Plus distributeur worden

Date zaterdag, 24 februari 2018 23:15 |   | 

In dit artikel geef ik anwoord op de volgende vragen:

  • Waarom zou je distributeur worden van Juice Plus+?
  • Waarop te letten als je distributeur wordt van Juice Plus?
  • Hoe kun je distributeur worden van Juice Plus?
  • Wat te doen wanneer je distributeur bent geworden van Juice Plus?
  • Hoe kan ik klant worden van Juice PLUS+?

Waarom zou je distributeur worden van Juice Plus +®?

De Juice Plus+® Company heeft al meer dan 40 jaar succes in de industrie, over de hele wereld. We staan voor mensen, relaties, meer levenskwaliteit, voor het gezin en voor meer gezondheid. Maar ook voor duurzaamheid.

We bieden mensen een echt alternatief. Voor velen is dit hun plan-B. Een plan-B voor het geval wanneer alles ineens mis loopt. Voor anderen is dit hun pensioen of ware passie om over de hele wereld mensen te inspireren om gezonder te gaan leven.

De reden waarom ik distributeur ben geworden van Juice Plus+®, was omdat ik in een boek las waar de ware kracht ligt van netwerkmarketing/ Multi-Level-Marketing. Door dit principe te begrijpen en toe te passen wanneer je er aan werkt om jouw netwerk uit te breiden, dan kunnen successen niet uitblijven. Het is de manier om nieuwe distributeurs te helpen naar hun eigen succes, wat tegelijkertijd jouw eigen succes oplevert. De doelstelling van jouw distributeurs om een succesvolle netwerkmarketingorganisatie op te zetten, is tevens jouw eigen doelstelling. Door deze gezamelijke belangen en doelstellingen werk je samen naar hetzelfde doel.

Bij Netwerkmarketing/MLM is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je jouw distributeurs succesvol kunnen worden omdat ze zijn opleid. Je kunt het zo zien: Als jouw distributeur net begint, dan verdient diegene nog geen of weinig geld met zijn netwerkmarketing/MLM business. Laten we zeggen dat diegene een bronzen status heeft. Als jij ervoor zorgt dat jouw distributeur kan groeien dan zal deze distributeur een hogere status bereiken, namelijk zilver. Wanneer jij 3 distributeurs in jouw netwerk hebt, die de status van zilver hebben, dan bereik jij zelf de status van goud. Als deze distributeur de status van goud bereikt, en je hebt er daar nog 3 van, dan bereik je zelf de status van laten we zeggen, platina.

Het gaat er dus om, dat als jij distributeur wordt van Juice Plus+®, dat je voor hulp dan terecht kunt bij jouw sponsor. Jouw sponsor is jouw Upline. Samen met jouw upline, ga je werken aan jouw downline. Jij verdient aan jouw downline, en jij bent onderdeel van de downline van jouw upline.

Wat te doen als je distributeur bent geworden van Juice Plus+®?

Het allerbelangrijkste om te doen wanneer je distributeur bent geworden van Juice Plus+®, is om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Probeer niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Laat de kracht zien van duplicatie en gebruik de middelen die je aangeboden worden om Juice Plus+® te promoten. Werkt jezelf telkens naar de volgende stap. Wat je nodig hebt voor iedere stap, zijn door ons in een plan gezet. Wanneer je dit plan volgt, zul je het snelst gaan groeien. Wel ben je vrij om klanten en distributeurs te werven op jouw eigen manier. Maar wij raden jou aan om gebruik te maken van internet en social media.

http://www.groenteenfruitcapsules.nl

Waarop te letten als je distributeur wordt van Juice Plus+®?

Een goede upline is een reeks van personen die bereid zijn om jou op sleeptouw te nemen en wiens ware passie het is om jou te helpen, ongeacht het resultaat. Je ziet vaak dat sponsors de moed opgeven wat betreft het investeren in nieuwe distributeurs. Zij doen iets voor jou en verwachten dat jij vervolgens iets gaat terugdoen voor hen. Maar een goede  upline is iemand die kan relativeren en niet zal opgeven. Daarnaast doet diegene moeite voor jou en niet enkel voor zijn eigen resultaten.

Een goede upline/sponsor kun je herkennen. Er zijn namelijk 3 typen netwerkmarketeers te onderscheiden als Professionals, Amateurs en Dromers.

De Professionals zijn full-time met netwerkmarketing bezig. Netwerkmarketing Professionals zijn en leven hun product. Zij zien netwerkmarketing als werk. Het heet ook niet voor niets netWERKmarketing. Anders heette het wel doenietsmarketing, droommarketing of doenetalsofJewerktmarketing.

De Amateurs weten dat nog niet. Zij doen maar wat, zijn niet succesvol, en nemen netwerkmarketing niet serieus. Zei zien netwerkmarketing als hobby en niet als baan, beroep of belangrijkste bron van inkomen. zij doen niet wat ze zouden moeten doen.

Vervolgens hebben we de Dromers. Zij doen alleen aan netwerkmarketing omdat ze hopen dat ze ooit iemand vinden, die zo groot gaat worden dat ze zelf nooit meer iets hoeven te doen.

Je begrijpt dat je een professionele sponsor nodig hebt die voor jou door het vuur gaat, als je wilt gaan starten met netwerkmarketing en daadwerkelijk succesvol wilt worden. Want je moet het slim doen en niet in valkuilen trappen waar anderen je voor hadden kunnen waarschuwen.

 Hoe kun je distributeur worden van Juice Plus+®?

Juice PLUS+ Distributeur worden is heel eenvoudig. Je meldt je bij een sponsor waarin jij vertrouwen hebt. Van hen krijg je een formulier en wanneer deze wordt opgestuurd naar NSA, zal jij ingeschreven worden als distributeur van Juice Plus+.

Hoe kan ik klant worden van Juice PLUS+?

Voor al uw vragen omtrent het klant worden van Juice PLUS+ of omtrent het starten met de Juice PLUS+ persoonlijke Franchise kunt u te allen tijde contact opnemen met onze Juice PLUS+ klantenservice

Gelezen 17343 keer Laatst aangepast op zaterdag, 24 februari 2018 23:15

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save