Hoe gebruik je een gaming stoel

Date maandag, 29 februari 2016 12:53 |   | 

Gaming stoelen zijn stoelen specifiek ontworken voor het spelen van videospellen op een PC of een console. De meeste gaming stoelen bevatten speakers voor een surround sound ervaring, evenals een ergonomisch ontwerp in de stoel zelf, zodat spelers lange tijd kunnen spelen zonder rugpijn en met comfort. Duurdere stoelen kunnen vibrerende rugleuningen bevatten evenals voetenbankjes en zelfs bekerhouders ingebouwd hebben in de leuningen. (want elke gamer heeft frisdrank nodig).  

 

Dingen die je nodig hebt

 • Gaming console of gaming PC
 • Inbussleutel of schroevendraaier, voor het in elkaar zetten (als het nodig is)
 • Stopcontact

 

Zet je stoel in elkaar

 1. Verwijder de stoel onderdelen uit de doos voor het in elkaar zetten. Je pakket zal een gebruiksaanwijzing bevatten, welke de instructies zal bevatten.
 2. Volg de instructies goed, want een slecht in elkaar zittende stoel kan tot verwondingen leiden (Plus, niemand wil uit een stoel vallen tijdens het spelen!). Nu moet je waarschijnlijk kabels door de stoel halen van de ene naar de andere kant. Je moet nog geen kabels verbinden met je TV, PC of console.
 3. Controleer de volledig in elkaar gezette stoel om er zeker van te zijn dat het goed in elkaar zit. Probeer in de stoel te zitten om er zeker van de zijn dat het comfort en de integriteit goed zijn.

 

 

Sluit de stoel aan op de stroom

 1. Plaats de stoel zo dat het stroom koord een stopcontact kan bereiken. De gebruiksaanwijzing voor de Pyramat PC Gaming stoel stelt voor de stoel binnen 2 meter van een stopcontact te zetten.
 2. Sluit de stoel aan, en ga dan in de stoel zitten. Zet de stroom aan.
 3. Laad de stoel op als dat nodig is. Sommige stoelen doen het gelijk als ze aangesloten zijn, terwijl andere stoelen eerst moeten opladen en dan pas klaar zijn voor gebruik. Als je stoel moet opladen, hou hem dan aangesloten voor de tijd die aanbevolen is. Te kort opladen tijdens het eerste gebruik kan de levensduur van de batterij verkorten. De Pyramat gaming stoel heeft 12 uur opladen nodig.

Verbind je stoel

 1. Voor pc's zoekt u de draadloze zender die bij de stoel hoort. De draadloze zender kan worden aangesloten op uw computer via de hoofdtelefoonaansluiting; de zender zal informatie doorgeven aan de stoel wanneer die is ingeschakeld. Als uw stoel niet voorzien is van een draadloze zender, zal er een kabel zijn die rechtstreeks verbinding maakt met de stoel.
 2. Voor spelconsoles, zoek de draadloze adapter die meegeleverd was met de stoel. Er zal een kabel zijn die met de adapter verbinding kan maken met de rode en witte audio ingangen van de console. Als uw stoel een draadloze adapter heeft, zal hij een kabel hebben die rechtstreeks loopt van de stoel naar de audiokabels van uw systeem. Als de console is aangesloten op uw tv ingang, lopen de kabels in plaats van de achterkant van de televisie via de adapter. Als je niet standaard AV-kabels gebruikt op je console, moet u wellicht een adapter kopen voor de stoel. Ten slotte, als je stoel niet voorzien is van een draadloze adapter, zul je de kabels rechtstreeks moeten aansluiten op de stoel.
 3. Zet de stoel aan. Hij moet nu klaar zijn voor gebruik. Stel het volume in op de stoel (en het trillen als je stoel dat heeft) om het meest comfortabele niveau voor jou te kiezen. Wanneer u de stoel niet gebruikt, moet u hem aangesloten laten, zodat hij kan opladen. Tot slot kunt u de kabels loskoppelen als hij niet in gebruik is, zodat er geen schade komt van personen of huisdieren die struikelen over de draden.

Tips & Waarschuwingen

 • Elke stoel is anders. Voor een optimaal gebruik, gebruik de gebruiksaanwijzing voor specifieke instructies voor het in elkaar zetten en de instellingen.
Gelezen 1310 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save