Help! Ik zoek een hobby

Date woensdag, 02 maart 2016 08:23 |   | 

Verveel jij je of wil jij je tijd anders doorbrengen? Op zoek naar een hobby waar je écht wat aan hebt? Vaak ligt je interesse op een gebied waardoor jouw hobby niet goed tot zijn recht komt. Wanneer je geïnteresseerd bent in modelvliegen, luchtmacht, natuur, behendigheid, vaardigheid, spanning of spionage, dan zit je met de modernste hobby goed: de drone.

 

Drone met camera kopen

Een drone is een onbemand luchtvaartuig. Officieel wordt de drone gebruikt door de overheid en voor militaire toepassingen. In Nederland wordt de benaming “Drone” gebruikt om aan te geven dat het hier om modelvliegen gaat. Dit is een heel uitdagende en veelzijdige hobby. Het gaat hier om modelvliegtuigjes of modelhelicoptertjes (RC minicopters) van een aantal centimeter tot wel een meter lang. Deze bestuur je door middel van een afstandsbediening. Een drone met camera kopen is een mooie uitbreiding hierop: hiermee maak je mooie luchtbeelden of foto's van jouw omgeving.

 

HD camera

Wie een drone met camera wil kopen dient te letten op een aantal belangrijke zaken. Een HD camera geeft goede beelden en komt professioneel over, waarmee het mogelijk is om zowel foto's als video's te maken. Bij sommige drones is het mogelijk om een GoPro te bevestigen. Dit geeft nog meer mogelijkheden en spectaculaire beelden. De kwaliteit van de camera's wordt steeds meer verbeterd, waardoor het zelfs met de goedkopere versies zonder HD mogelijk is om prachtige beelden te verkrijgen.

 

Voor- en nadelen

Een drone met camera heeft uiteraard zijn voor-en nadelen. Door de camera is de vliegtijd korter. Dit weegt echter niet op tegen de voordelen: prachtige beelden, een uniek ervaring en het delen hiervan met de rest van de wereld. Bovendien ontdek je met behulp van jouw drone mét camera misschien wel verborgen plekken waar je nog nooit eerder was geweest.

 

Regelgeving drone

Wie met een drone wil vliegen moet zich aan een aantal regels houden. Vliegen met een drone valt onder de regeling modelvliegen. Zo mag je alleen overdag vliegen en moet deze altijd in het zicht zijn. Er mag niet in no-fly zones gevlogen worden, zoals rondom vliegvelden. Het is aan te raden om nooit hoger dan 120 meter te vliegen. Ander vliegverkeer heeft altijd voorrang. Boven bebouwing, wegen of andere mensen mag niet gevlogen worden. Het is belangrijk om andermans privacy te respecteren. Maak daarom nooit foto's of video's boven privéterrein. Wie zich hieraan houdt, heeft een prachtige hobby aan de drone met camera.

 

Gelezen 757 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save