Ben jij al festival proof?

Date donderdag, 12 mei 2016 07:09 |   | 

De zon laat zich weer volop zien in Nederland, waardoor alle Nederlanders spontaan zin krijgen in de zomer. We zien onszelf al liggen op onze strandhanddoek terwijl de zon onze huid een zongebruinde kleur geeft. Of wat dacht je van een heerlijke uitgebreide barbecue na een actief uitje met vrienden? De zomer is ook het ideale seizoen om festivals te bezoeken. Niets is namelijk heerlijker dan los gaan en dansjes doen op de muziek van top DJ’s. Net als voor een dagje strand vergt ook een festival de nodige voorbereidingen. Ben jij al festival proof of is het verstandig dat jij nog even verder leest voordat je een bezoekje brengt aan een festival?

Een indrukwekkende festival outfit

Wanneer je een festival gaat bezoeken wil je natuurlijk een outfit hebben die indruk maakt op alle festivalgangers. Het is vervelend om iemand tegen te komen met hetzelfde t-shirt of dezelfde top. De grootste nachtmerrie van elke man of vrouw is echter om tijdens een festival een dubbelganger tegen te komen. Je weet wel, een andere festivalganger die exact dezelfde outfit draagt als jij. Om het risico op een dubbelganger niet te lopen en er modieus uit te zien bedruk je een eigen festival t-shirt bij Merchandising Concepts. Bij deze textieldrukkerij kun je een eigen shirt laten ontwerpen, maar ook andere kledingstukken kunnen bedrukt worden met jouw ontwerp. Kiezen voor een t-shirt heeft wel twee grote voordelen. Allereerst zit een t-shirt  comfortabel waardoor je in deze festival outfit de nodige dansjes kan maken. Daarnaast kan het weer in Nederland nogal weleens omslaan. Een t-shirt is minder koud dan een top en ook modieus en warm te dragen met een vest erover.

Een prettige slaapuitrusting

De meeste festivals duren langer dan een dag waardoor de meeste festivalgangers overnachten op campings of grasvelden op het festivalterrein. Om jezelf niet brak te voelen na een slechte nacht in een tent die niet waterdicht meer bleek te zijn, is het essentieel om een goede slaapuitrusting te hebben en vooral om deze vooraf te controleren. Zet de tent die je mee wilt nemen op voordat je naar een festival gaat. Zo test je meteen of de tent nog compleet is en of de tent waterdicht is.

Andere praktische tips

Een goede outfit en een comfortabele en waterdichte slaapuitrusting zijn natuurlijk de belangrijkste benodigdheden voor een festival. Echter zijn er ook andere benodigdheden die je zeker in moet pakken wanneer je een festival een bezoekje brengt. Allereerst is het belangrijk dat je zowel cash geld als een pinpas meeneemt. Bij sommige festivals kun je namelijk maar met een van de twee betalen. Daarnaast zijn zonnebrand en een regencape essentieel met het wisselende Nederlandse weer.

Gelezen 455 keer Laatst aangepast op donderdag, 12 mei 2016 07:22

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save