Welke soorten anabole steroïden zijn er?

Date zaterdag, 14 mei 2016 23:42 |   | 

Er is de laatste tijd steeds meer belangstelling voor anabole steroïden. Veel jongeren willen aan een schoonheidsideaal voldoen. Daar hoort een gespierd droog lichaam bij. Om dit te bereiken zal er hard getraind worden zal een dieet gevolgd worden maar er kunnen ook anabole steroïden gebruikt worden. Naar schatting gebruiken in Nederland 30000 mensen anabole steroïden. Er zijn veel verschillende soorten anabole androgene steroïden. Anabool wil zeggen: opbouwend, in dit geval spieropbouwend. Androgeen wil zeggen dat er mannelijke kenmerken aan vast zitten: zwaardere stem, baardgroei, kaalheid. Steroïden zijn een groep van vetachtige stoffen, dat zegt dus iets over de structuur van het molecuul. Er zijn 3 manieren waarop anabole steroïden toegediend kunnen worden: oraal, intramusculair en via de huid. Via de huid wordt in bodybuilding en fitness niet gebruikt omdat de dosis daarvan niet hoog genoeg is. Orale anabole steroïden worden zeer zeker gebruikt, een groot nadeel hiervan is dat het levertoxisch is, het geeft dus schade aan de lever. Een voordeel is dat het noninvasief is, er hoeft dus niets met naalden gedaan te worden. Veel gebruikte middelen zijn: Winstrol, D-bol en Anavar. De lengte waarop orals gebruikt worden is korter dan de kuur lengte van injects vanwege de levertoxiciteit. Anabole steroïden die intramusculair geinjecteerd worden hebben in het algemeeen een groter effect. Ze zijn veel minder levertosisch, afhankelijk welke compound je gebruikt. Een groot nadeel voor vele is dat er wel met naalden gewerkt wordt, dit heeft kans op infecties wanneer er geen goede kwaliteit anabole steroïden gebruikt worden. Je kunt tegenwoordig zelfs anabole steroïden bestellen via internet direct uit het lab. Het is verstandig alvorens te gebruiken om het met je huisarts hierover te hebben en je lever, hart en bloed te laten controleren. De meest gebruikte vorm is Testosteron. Hiervan zijn verschillende soorten zoals testosteron Enanthate, Propionate en cypionate. Het verschil zit in de ester die eraan bevestigd is, dat bepaald voor het grootste deel de halfwaarde tijd en dus hoevaak er geinjecteerd moet worden. Er zijn ook veel derivaten van testosteron, ieder met een andere werking. Voor een eerste kuur zou ik aanraden om alleen Testosteron Enanthate te gebruiken voor 10 weken lang. Belangrijk is om 2 weken na de laatste injectie een nakuur te starten om je eigen testosteron productie weer op gang te brengen. Deze heeft stilgestaan omdat er exogene testosteron toegediend was in die 10 weken tijd. Nakuren kan met Nolvadex of Chlomid.

Gelezen 2365 keer Laatst aangepast op zaterdag, 14 mei 2016 23:57
Superpharma

Er is de laatste tijd steeds meer belangstelling voor het gebruik van Anabole Steroïden. Zo is er zelfs een tv programma op bnn geweest dit jaar waarin Filemon Wesselink anabole steroïden heeft gebruikt om een beter lichaam te krijgen. Naar schatting gebruiken in Nederland zo'n 50000 mensen anabolen. Het is van belang om dit op een zo veilig mogelijke manier te doen, om de risico's te verkleinen. Het is belangrijk dat je niet te vroeg met anabole steroiden begint, omdat je als beginneling nog heel veel progressie kan boeken op natuurlijke manier. Maar wanneer je al een lange tijd traint (3+ jaar) en je maakt nauwelijks progressie meer kan het zijn dat je erover denkt om anabole steroiden te gebruiken. De 2 meest gebruikte manieren om ze toto je te nemen zijn door middel van orale toediening en intramusculaire injecties. Voor veel beginnelingen klinken orals aantrekkelijker omdat dat niet invasief is. Wat ze daarbij wel vergeten is dat orals opgenomen worden in het verteringsstelsel en dan direct langs de lever komen. Dit zorgt ervoor dat de orale steroïden een giftig effect hebben op de lever, terwijl dit bij anabole steroïden die intramusculair zijn toegediend vele male minder is. Daarnaast zijn injecteerbare steroïden effectiever in het creëren van massa en het behouden daarvan wanneer de kuur is afgelopen. De perfecte eerste kuur zou daarom dan ook injects zijn, zoals Testosteron. Dan kun je nog kiezen uit verschillende Esters zoals: Enanthate, Cypionate en Propionate. Welke ester je kiest bepaalt hoe vaak je moet injecteren per week. Enanthate is de meest gekozen ester omdat je dan maar 1 keer per week hoeft te injecteren. Een goede lengte van de kuur is 10 tot 12 weken. Daarna moet er een nakuur gestart worden om de natuurlijke testosteron productie die stilgelegd is door exogene toediening van testosteron weer op gang te helpen. Dit kan gedaan worden door ofwel Chlomid of Nolvadex. Het is belangrijk om goede kwaliteit anabole steroiden te gebruiken. Dus goed gedoseerd en geen vervuilingen erin. Je kunt nu zelfs makkelijk online anabole Steroiden bestellen direct uit het laboratorium. Het is verstandig alvorens te beginnen om een check up te doen bij je huisarts. Laat je leverwaarden zoals ALAT/ASAT en totale cholesterol, HDL en LDL meten. Vallen die buiten de referentiewaarde zorgt ervoor dat ze verbeteren alvorens te beginnen met de kuur.

Website: www.superpharma-aas.nl

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save