Lekker zonder snoeren muziek luisteren!

Date donderdag, 09 februari 2012 19:41 |   | 

Wanneer je van plan bent om binnenkort speakers te gaan kopen wil ik je op iets wijzen. Waarschijnlijk wou je al naar een winkel lopen of gewoon normale speakers bestellen via internet. En het zou niet raar zijn als je een speaker kocht met minimaal een snoer. Bijvoorbeeld een audio snoer die je moet aansluiten op de computer of op een ander apparaat. En waarschijnlijk ook nog een snoer om de speaker te voorzien van stroom, ook niet onbelangrijk. Maar voordat je al met je portemonnee wegrent naar de eerste beste speaker winkel wil ik je wijzen op het feit dat er vandaag de dag draadloze speakers verkrijgbaar zijn van een beste kwaliteit.

De speakers werken eigenlijk exact het zelfde als de speakers zoals we die al jaren kennen, maar het verschil deze draadloze speakers hebben geen snoeren waar je je aan kunt irriteren. De meeste draadloze speakers maken een verbinding doormiddel van bluetooth. Tegenwoordig heeft bijna iedere telefoon of computer bluetooth dus snel een verbinding zoeken en hoppa je kunt zonder snoeren muziek luisteren. De speakers zijn zeer verschillend er zijn speakers die enkele tientjes kosten maar een goede speaker van Bose kost al snel een paar honderd euro. Toch is zo’n een draadloze speaker ideaal want doordat je geen last hebt van snoeren is de speaker super mobiel. Je hoeft niet dicht bij een stopcontact te zitten en je hoeft ook geen kabeltje bij de hand te hebben om muziek te luisteren. Het enige wat je nodig hebt naast de draadloze speaker is een mp3 speler met bluetooth of je gebruikt gewoon de smartphone.

Gelezen 1198 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save