Goedkope jongensfietsen kopen

Date donderdag, 26 mei 2016 10:26 |   | 

Een jongensfiets moet behalve stoer ook stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Ben je op zoek naar een goedkope jongensfiets, dan is het dus belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Een degelijke jongensfiets tegen een aantrekkelijke prijs kopen? Vergelijk de aanbiedingen op internet en scoor een mooie fiets! Typ je op internet de zoekwoorden ´goedkope jongensfietsen´ in, dan krijg je vervolgens een stortvloed van online fietsaanbieders over je heen, die je allemaal een fiets willen verkopen tegen de scherpste prijzen. Wellicht kun je wat hulp gebruiken bij je zoektocht. Stoere, degelijke én goedkope jongensfietsen zijn onder andere verkrijgbaar van de volgende merken:

Alpina

Alpina maakt leuke stoere jongensfietsen, die bovendien ook nog betaalbaar zijn. Dit merk besteedt veel aandacht aan de veiligheid van kinderfietsen. Dit zie je onder meer terug in de reflectoren aan de wielen, trappers en achterop. Daarnaast heeft elke fiets vanaf 20 inch smart verlichting. Alle Alpina kinderfietsen hebben zowel handremmen als een terugtraprem. Alpina jongensfietsen zijn onder andere de Alpina Clubb Boys, de Alpina Trial en de Alpina Yabber.

Dino Bikes

Dino Bikes maakt sinds 1920 allerlei steppen, loopfietsen, vouwfietsen en kinderfietsen voor jongens en meisjes onder eigen naam en onder licentie (o.a. Skylanders, Peppa Big, Spiderman). De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. De veiligheid staat voorop bij Dino Bikes.

Capriolo

Capriolo fietsen zijn goede fietsen die heel goedkoop worden gemaakt in Servië. Je kunt ze via internet bestellen.

Volare en Yipeeh

Het merk Volare maakt kwalitatief hoogwaardige jongensfietsen. De Volare fietsen worden gemaakt door de fietsenfabrikant E&L Cycles, die ook de merken Mulino, Kanzone, Yipeeh en Corvino voeren. Zij maken ook Disney fietsen. Voor de stoere jongens is er de Ferrari kinderfiets. Yipeeh is niet het goedkoopste merk, maar dankzij de stevigheid en het in hoogte verstelbare zadel en stuur gaat de fiets jarenlang mee.

Overige merken

Andere leuke betaalbare merken waar je op internet naar kunt zoeken zijn het Portugese Girandola, Golden Lion, Troy, Bike Fun Kids en Montego. Tip: veel online fietswinkels bieden oudere modellen met zeer hoge kortingen aan. Houd ook de aanbiedingen en acties op internet goed in de gaten.

Wil je ook een mooie en goedkope jongensfiets kopen? Neem dan eens een kijkje op riverfietsen.nl.

Gelezen 892 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save