Verhuizen naar een bovenwoning

Date donderdag, 16 juni 2016 11:55 |   | 

U kunt uw geluk niet op, want u gaat binnen enkele maanden uw nieuwe bovenwoning betrekken. Om ervoor te zorgen dat het een aangename verhuizing zal gaan worden heeft u besloten om vroegtijdig voorbereidingen te treffen. U wilt dat uw spullen met de uiterste zorg verhuisd worden en daarom overweegt u om belangrijke meubelstukken te laten vervoeren door professionals. Uw prachtige piano is een van deze meubelstukken. Verhuisbedrijven geven aan dat zij uw waardevolle piano net als uw andere meubelstukken kunnen meeverhuizen. Echter vergt piano transport en zeker naar een bovenwoning specialistische kennis.

Uw spullen veilig ingepakt

Wanneer u gaat verhuizen is het belangrijk dat u al uw spullen zorgvuldig inpakt in papier en dozen met opvulmateriaal. Met name glas en serviesgoed is erg breekbaar en kwetsbaar om te transporteren naar uw nieuwe bovenwoning. Wikkel uw glaswerk, borden en kopjes daarom goed in met papier. Berg uw glaswerk en serviesgoed vervolgens goed op in stevige verhuisdozen en vul de overgebleven ruimte op met bijvoorbeeld handdoeken om uw spullen tegen schokken tijdens het verhuistransport te beschermen.

Ook grotere meubelstukken kunt u het beste inpakken voor het transport. Dit om beschadigingen zoals krassen of stukken door het vervoer te voorkomen. Doordat uw piano van grote emotionele waarde is wilt u dat er niets met uw piano gebeurd. Als u besluit om uw piano zelf te verhuizen naar uw nieuwe bovenwoning raden wij u aan om de piano goed in te pakken in bijvoorbeeld bubbeltjes plastic om krassen in de lak te voorkomen. Wanneer u voor de verhuizing van uw piano een ervaren verhuizer inhuurt hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw instrument. De ervaren piano verhuizers hebben speciale pianohoezen waardoor uw instrument veilig wordt verhuisd.

Uw spullen veilig naar de bovenwoning

Kleine spullen kunt u gemakkelijk zelf naar uw nieuwe bovenwoning verhuizen. Voor grotere meubelstukken kunt u een beroep doen op familie en vrienden om samen met u de meubelstukken voorzichtig naar boven te dragen. Belangrijk hierbij is om rustig via de trap of lift naar boven te gaan, goed op te letten op de spullen in verhouding tot de ruimte en goed te communiceren met uw mede verhuizers. Ook kunt u een verhuisbedrijf inhuren om u te helpen met uw verhuizing.

Voor het verhuizen van uw piano naar de nieuwe bovenwoning is het echter een ander verhaal. Een piano is een zwaar instrument en de lak is bovendien erg gevoelig voor krassen. Wanneer u zelf onervaren bent in het verhuizen van piano’s is het aan te raden om een verhuizer in te schakelen die gespecialiseerd is in piano transport. Zij hebben ervaring en beschikken over de juiste hulpmiddelen om uw zware piano veilig te verhuizen. Besluit u echter om uw piano toch zelf naar de bovenwoning te transporteren, wees u dan bewust van de risico’s die dit heeft. Een onervaren piano verhuizing gaat bijna altijd ten koste van uw waardevolle piano. Dit omdat u bijvoorbeeld niet het juiste transport heeft geregeld of omdat u niet goed overweg kunt met een lift of kraan om de piano naar de bovenwoning te verhuizen.

Wilt u meer tips om zonder stress te verhuizen naar uw bovenwoning? Lees dan snel dit artikel met nog meer verhuistips.

Gelezen 714 keer Laatst aangepast op donderdag, 16 juni 2016 11:57

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save