Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone

Date woensdag, 29 juni 2016 12:50 |   | 

Om de zoveel tijd heb je ook weer een nieuwe telefoon nodig. Je telefoon wordt op een gegeven moment toch een stuk trager of is het geheugen constant vol omdat de apps almaar groter worden, muziekbestanden worden groter waardoor je de hele tijd foto’s, video’s of andere apps weg moet halen, natuurlijk erg zonde als je ze moet verwijderen of iedere keer op je pc moet zetten.

Verschillende keuzes

Gelukkig word je er niet slechter van om een nieuwere telefoon aan te schaffen, aangezien dit soort telefoons meer geheugen, een beter scherm, mooiere vormgeving en meer functies hebben. Deze telefoons zijn helemaal klaar om langer mee te gaan, zodat er geen ergernissen zich opbouwen. Helaas kan het ook voorkomen dat je telefoon wordt gestolen, hij kapot is gevallen of helemaal niks meer doet. Voor dit soort gevallen zijn er eigenlijk drie keuzes die je kan maken bij het kopen van een telefoon namelijk; het kopen van een nieuwe telefoon, je koopt een tweedehands of je koopt een refurbished telefoon. De eerste twee keuzes zullen voor iedereen wel erg bekend in de oren klinken, maar wat is nou eigenlijk een refurbished telefoon? Als je verder leest, kom je daar vanzelf achter.

Refurbished iPhone

Refurbished iPhones zijn eigenlijk de eerste varianten die als eerste op de markt kwamen. Er volgden al vele winkels die refubished iPhones verkochten. Eigenlijk is een refurbished iPhone niets minder dan telefoons die terug zijn gekomen bij de fabrikant, bijvoorbeeld bij technische gebreken, verzekeringswerk of een inruil. De telefoons hebben in vele gevallen al een eigenaar gehad, maar zo worden er al wat onderdelen vervangen, waardoor het toestel als nieuw wordt verkocht. Het mooi hieraan is dat je een refurbished iPhone 6 hebt dat tot 60% goedkoper is dan wanneer je deze in de winkel zou kopen. Tevens zit er op een nieuwe iPhone een garantie van een jaar en op een refurbished iPhone zelfs twee jaar. Alleen maar voordelen ten opzichte van een nieuwe telefoon.

Tweedehands

Als je gaat voor een tweedehands telefoon zitten er altijd wat risico’s aan verbonden, zo kan het zijn dat er op het toestel al wat gebruikerssporen zitten, wat natuurlijk erg lelijk is. Ook weet je niet wat de vorige gebruiker er tijdens zijn gebruik mee heeft gedaan, waardoor je telefoon al snel de geest geeft.

Duurzaan

Een refurbished iPhone is duurzaam, omdat de onderdelen worden hergebruikt omdat ze nog veel langer mee kunnen. Dit zorgt er ook weer voor dat het goed is voor het milieu en de omgeving. Als er in de tussentijd toch iets met je toestel aan de hand is kan je altijd terug naar de winkel waar je het hebt gekocht om te kijken waar de mankementen zitten.

 

Gelezen 461 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save