Het begin van 40 jaar vrijheid en geluk

Date zondag, 03 juli 2016 13:25 |   | 

Goede middag, mijn naam is Ina Elen uit gelukkig Rotterdam Delfshaven

Deze twee bijzondere twee weken wil ik u meenemen dat ik 14 Juli 2016 25 jaar vrijheid en geluk vier

Het is heerlijk als vrij en oprecht door het leven kan, dat je altijd je eigen koers moet kiezen,om de mensen tegen te komen met wie je een eigen vrijheid en geluk wereld kan opbouwen.

Mijn leven begon rumoerig, maar steeds mijn eigen vrije keuze trouw te blijven heb ik een open en eerlijke vrije leven en wereld opgebouwd.

Niets is heerlijker dan dat je gevoelens en emotie die je beleeft met de juiste omgeving kan delen,andere mensen denken dat ze ongestoord dubbel levens kunnen leven maar niets is minder waar.

Het is een wet in het leven dat alleen echtheid alle hindernissen het overleven, en dat dubbel levens zicht op een dag zich tegen je keren.

Ik heb geluk dat ik jong tegenslagen kreeg waardoor ik niets vanzelfsprekend vind , tussen 1985 en 1991 heb ik het hele leven gezien, verschillende mensen die zich totaal anders  voordoen dan ze zijn en ik bof dat ik vrij echt en gelukkig ben.

Ik zou het leuk vinden als ik op een dag een jong meisje in de wereld tegenkwam, die jong tegenslagen kreeg en ik haar kan uitleggen hoe de wereld denkt en dat je dat gewoon bij andere mensen moet laten en zelf een gezellige vriendenkring moet opbouwen, ik zou h het geluk van vrijwilligerswerk willen uitleggen en dat het soms precies de vrije veilige manier is om in een leuke beschermende woon vorm alles opnieuw op te bouwen en dat je dat als geluksplekje in je leven mag aanvaarden,de wereld denkt daar vaak anders over, maar het tweede verhaal laat ik u een kijkje nemen in een beschermende woonvorm bw onderdak en zijn samenwerking met de vrijwillligersplek klus en werk en buurthuis Buuf en co de drie spillen waaar mijngelukswereld opleunt en steunt.

Gelezen 1054 keer
inaelen

Goede middag ,mijn naam is Ina Elen57 jaar uit Rottterdam.

ik vind het leuk om op deze site mijn dromen levensvisie en alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt met u te delen.

Alee reacties zijn welkom, zowel positieve en negatieve reacties als het leerzaam bedoeld is

ik start zo met mijn eerste verhaal.ik hooop dat wij elkaar blijven volgen

Hartelijk dank Ina Elen

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save