Speel de sterren van de hemel met een Head tennisracket

Date dinsdag, 12 juli 2016 07:13 |   | 

Het Amerikaanse Head is een innovatieve maker van sportartikelen waaronder tennisrackets. Het merk lanceerde in 1969 als eerste een aluminium racket waardoor het oppervlak van het racket waarmee de bal geslagen kon worden wel 20% toenam. Ook lanceerde Head in 1997 het eerste racket gemaakt van grafiet en titanium. Ook nu staat de technologie niet stil, het super sterke en lichte grafeen belooft het materieel van de toekomst te zijn en Head is druk bezig het materiaal op nieuwe manieren in tennisrackets te gebruiken.

Top Materiaal en Top Spelers

Deze vernieuwende materialen die nieuwe mogelijkheden geven voor het gewicht, duurzaamheid en gebruik van rackets zorgen ervoor dat vele groten uit de tenniswereld de rackets van Head gebruikten voor hun overwinningen. Ook vandaag de dag zijn toppers als Andy Murray, Novak Djokovic, Svetlana Kuznetsova en Maria Sharapova slechts enkele van de vele professionele atleten die met een racket van Head hun overwinningen claimen. Het is natuurlijk niet zo dat hun Head racket de overwinningen hun overwinning garandeert, maar spelers op het hoogste niveau nemen de beslissingen voor hun rackets niet zomaar. Top spelers kiezen voor een racket van Head omdat ze het beste verlengstuk van hun eigen kunnen vormen.

Je eigen racket

Maar natuurlijk weet Head ook dat iedereen zijn eigen Head tennisracket nodig heeft, de afmetingen en het gewicht van een ideale racket verschillen voor iedereen. Uiteindelijk moet je zelf ook een racket nemen dat bij jou past en aan jouw eisen voldoet. Het brede assortiment van Head zorgt ervoor dat je altijd het racket kunt vinden dat het beste bij jou past. Head is voortdurend bezig ervoor te zorgen dat iedereen het racket dat bij hen past ook voor hen beschikbaar is, door innovatie en productie zodat het juiste racket voor de juiste prijs bij de juiste persoon beland. En op die manier kan jij ook het beste uit jezelf halen en nieuwe hoogtes bereiken.

 

Gelezen 538 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save