Biofinity lenzen: Voor extreem lang draagcomfort

Date donderdag, 14 juli 2016 15:11 |   | 

Als je vanaf je kopje koffie in de ochtend tot in de nachtelijke uurtjes continue met een prettig gevoel wilt blijven rondlopen. Als je vaak lange dagen maakt, doordat je nachtdiensten draait in een ziekenhuis of 's nachts als stewardess werkzaam bent in een vliegtuig. In al deze gevallen, zijn lenzen van het merk Biofinity de uitkomst. Deze hoogwaardige, zachte contactlens is namelijk uitermate geschikt voor lang draagcomfort.Biofinity lenzen

De Biofinity lenzen zijn de meest zuurstofdoorlatende silicone hydrogel zachte maandlens van CooperVision. Ze zijn gemaakt van het revolutionaire materiaal Compfilcon. Ze bieden een ultiem draagcomfort. Dat komt door de exclusieve Aquaform-technologie. Deze zorgt ervoor dat de lenzen veel zuurstof door laten naar de ogen, waardoor ze prettig dragen. Ze zitten niet alleen lekker, ook kun je ze door hun natuurlijke vocht aantrekkende vermogen uitermate lang dragen. Je kunt ze tot maar liefst 29 nachten achter elkaar door dragen. Dit wordt echter alleen aangeraden, als het echt niet anders kan. Ben je van plan om de lenzen meerdere nachten achter elkaar door te dragen, dan is het aan te raden om eerst je ogen te laten testen bij een contactlensspecialist. Deze kan jou vervolgens hierin adviseren. Soorten lenzen

Biofinity heeft vier typen lenzen in het zijn assortiment Ze zijn per zes lenzen verpakt in een doosje en verkrijgbaar vanaf 28 euro per doosje. Ze bieden allemaal naast langdurig draagcomfort nog een andere kwaliteit.

Biofinity: Dit is het standaard type lenzen van Biofinity. Deze draag je bij een reguliere sterkte als er verder geen problemen zijn.

Biofinity toric: Dit type lenzen is speciaal geschikt voor mensen met astigmatisme. Deze lenzen corrigeren het probleem van een wazig of vertekend beeld. 

Biofinity multifocal: Deze lenzen zijn geschikt voor mensen die naast lenzen ook een leesbril dragen. Door de balanced progressive-technologie kun je met deze lenzen voorwerpen van dichtbij en veraf, en alles wat daartussenin zit, scherp zien.

Biofinity XR: Dit type lenzen is speciaal ontwikkeld voor mensen met een extreme sterkte. Ze bieden daarnaast hetzelfde draagcomfort als de andere lenzen van Biofinity.

Gelezen 697 keer Laatst aangepast op donderdag, 14 juli 2016 15:16

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save