Extra groei omzet met een Magento webshop

Date donderdag, 16 februari 2012 09:14 |   | 

Extra groei omzet met een Magento webshop.
Met het onderstaande bericht zetten we alle feiten op een rijtje, wat het beginnen van een Magento webshop een onvermijdelijk feit wordt. Techtwo Internetdiensten uit Breda maakt het voor je mogelijk om een professionele maar betaalbare Magento webshop of Wordpress website te ontwikkelen met een betrouwbaar uiterlijk, goed vindbaar op Google en te koppelen met Social Media.

Waarom een Magento webshop?
En waarom een Magento webshop, zou je denken. Magento is het meest populaire CMS systeem om een webshop te beheren. Binnen 2 jaar is de webwinkel software al meer dan 2 miljoen keer gedownload!

De Boston Consulting Group heeft in opdracht van Google in 2011 een landelijk onderzoek gedaan, waaruit blijkt dat MKB’ers, die in de afgelopen jaren een webshop startten, een groei in omzet hebben doorgemaakt van 3%. Bedrijven die online inactief waren, hebben deze groei niet meegemaakt.

Ook blijkt dat de MKB markt flink achterblijft vergeleken met de online activiteiten van de consumenten. In 2011 is er een stijging waargenomen van 10% in de E-commerce markt. De groei van aantal orders, daarentegen, is sterker gegroeid met 13%.

In 2011 hebben maar liefst 8 miljoen Nederlanders online gemiddeld 4,6 bestellingen geplaatst. De huidige waarde van de internet economie in Nederland (24 biljoen) zal een stijging verwachten naar 41 biljoen in 2015. Dit is 5,9% van het Nationaal Bruto Product.

Al met al is dit een goede reden om nu een Magento webshop te beginnen. En omdat wij weten dat dit een tijd- en geld rovend proces is, hebben wij het voor jou zo goedkoop en makkelijk mogelijk gemaakt.

Gelezen 1349 keer Laatst aangepast op vrijdag, 17 februari 2012 11:16
Techtwo Internetdiensten

Techtwo Internetdiensten uit Breda ontwikkelt voor u een betaalbare en omzetverhogende Magento webshop en/of Wordpress website

Website: www.techtwo.nl/

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save