Meindl Bergschoenen

Date vrijdag, 09 september 2016 09:35 |   | 

Als een van de weinige merken wandelschoenen maakt Meindl nog steeds de bergschoenen in Duitsland. Hierbij hebben ze het traditionele productieproces niet uit het oog verloren maar gaan ze wel mee met de tijd. Dat wil zeggen dat ze gebruik maken van innovatieve productieprocessen zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. De schoenen staan bekend om de hoge vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn.

De collectie van Meindl

Naast wandel en bergschoenen voor de man en vrouw heeft Meindl ook oog voor de voet zelf. Zo hebben ze inlegzolen voor hun schoenen en sokken voor extra comfort, maar ook een lijn producten om de schoenen in goede staat te houden. Natuurlijk is er een ruime keuze aan model schoen zodat er voor iedere buitenactiviteit wel een schoen te vinden is. Daarnaast maken ze naast de traditionele outdoor kleuren bruin en beige ook schoenen in modernere kleuren waardoor zelfs de jeugd wel een comfortabele wandelschoen kan vinden die bij hun stijl past.

300 jaar ervaring

De ervaring van Meindl in het maken van kwalitatief hoogwaardige schoenen gaat ruim 300 jaar terug. Het is een ambacht dat van vader op zoon doorgegeven werd en kennis waar men tot op de dag van vandaag gebruik van maakt. Tot op de dag van vandaag runt de familie Meindl het bedrijf dat inmiddels uit enkele honderden werknemers bestaat. En hoewel men tegenwoordig veel gebruik maakt van machines in de werkplaats van Meindl staat handwerk nog steeds hoog in het vaandel. Dat wil zeggen dat er nog steeds oog voor detail is en de schoenen stuk voor stuk aan de hoge kwaliteitseisen voldoen die men destijds ook al had. Vanuit verschillende locaties in Duitsland distribueert dit van oorsprong Beierse bedrijf de wandelschoenen over de gehele wereld.

Gelezen 555 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save