Snoepzakjes verkopen voor je goed doel

Date zondag, 11 september 2016 13:22 |   | 
gevulde snoepzakjes

Gevulde snoepzakjes voor een snoepverkoop

Op zoek naar voordelig bulksnoep, spoep in vrac of gevulde snoepzakjes bestellen met premium kwaliteit snoepgoed?
Bij geldinzamelen.be kan je voordelig snoepgoed inkopen voor je vereniging, dit kan in gevulde snoepzakjes die kant en klaar gemaakt zijn of snoep in vrac. Honderden klanten gingen je voor en wisten uitstekende winsten te realiseren. Door snoepzakjes gevuld aan te kopen, krijg je meer tijd vrij om deze te verkopen, want snoepzakjes vullen is een karwei dat lang duurt.
Je dient eerst de snoep uit de verpaking te halen, deze te mengen in een grootte ton, dan de snoepzakjes vullen, een strikje rond doen, stickertje kleven en ind dozen inpakken. Dit is een karwei van uren.

Goedkoop snoep in vrac of gevulde snoepzakjes

Goedkoop snoepgoed aankopen in vrac of bulksnoep is je verzekeren van de laagste prijs, omdat je al het werk zelf doet. Dit kan je snel tientallen procenten besparen in je aankoop, maar je moet er de tijd voor maken om om je snoepgoed te verpakken en de zakjes te vullen. Een andere oplossing is dat je de snoepzakjes kant en klaar gevuld aankoopt en onmiddellijk kan beginnen met verkopen. Deze manier is het heel winstgevend. De tijd dat je anders verliest met de snoepzakjes te vullen kan je in je verkoop steken en zo meer zakjes verkopen op dezelfde tijd.

Hoeveel kost bulksnoep en gevulde snoepzakjes

Bulksnoep kan je al aankopen aan €2.60/kg en snoepzakjes gevuld zijn te verkrijgen in 150gr, 250 gr en 400gr. Deze prijzen beginnen vanaf €0.80 per zakje. reken uit je winst. Bij afname van gevulde snoepzakjes vragen we steeds een minimum te hanteren van 50 zakjes; Indien je de zakjes wenst opgestuurd te krijgen betaal je hierop verzendkost van €10 per 25kg. Deze snoepzakjes zijn uitermate geschikt voor traktaties en geboorte.

Gelezen 1561 keer Laatst aangepast op zondag, 11 september 2016 15:29
wenskaartenshop

Hoi, 

Hier Dieter De Backer eigenaar van websites zoals www.wenskaartenshop.be en www.geldinzamelen.be , gebeten door het webvirus en nieuwsjunk. Interesse in SEO, wenskaarten en opstarten van internetprojects, I LOVE IT!

Website: www.wenskaartenshop.be

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save