Zij reageert niet op m'n eerste dating bericht?!

Date dinsdag, 21 februari 2012 13:09 |   | 

Stel je is voor het is een dinsdag avond, je hebt gegeten en het duurt nog een uurtje voor je favoriete televisie programma begint. Je denkt laat ik eens inloggen en wat dating berichtjes versturen.

Dus je logt in gebruikt te zoekfunctie. En je ziet een leuke dame leest haar profieltekst en schrijft een berichtje. Het kost misschien een paar minuutjes maar je bent helemaal tevreden wanneer je de verzendbutton klikt.

Even later zie je weer een leuke dame, zo enthousiast als je bent schrijf je een dating bericht. Uiteindelijk heb je zes dames benaderd kostte het je een uur. Je gaat lekker t.v. kijken.

Voor je gaat slapen log je nog even in om te kijken of je al een reactie hebt ontvangen. Nee alleen een profielbezoek.

De volgende avond zie je dat 4 dames je profiel hebben bezocht en er is nog één iemand die niet online is geweest. Hoewel al vier dames je bericht hebben gelezen en je profiel zagen. Is je postvak nog steeds leeg?!

Laat ik je geruststellen jij bent niet de enige. En ik zal je de verschillende opties geven om toch iets te ontvangen.

Een eerste optie is om te negeren dat zij geen reactie heeft gegeven. Je laat het een maandje rusten en schrijft een nieuw (totaal ander type ) dating bericht. Wat ik zelf merkte. Was dat als ik een standaard eerste bericht gebruikte sommige dames die helemaal geweldig vonden. Maar bij andere dames kreeg ik “geen interesse”.

Wanneer ik dan een ander succesvol eerste dating bericht een paar weken later naar hen stuurde. Reageerde een deel daarvan positief. Het heeft dus niet met jou als persoon te maken, maar eerder of het bericht haar aanspreekt.

Optie twee, je schrijft een paar dagen later een dating berichtje. Waarin je verbaasd bent dat zij nog niet op jou heeft gereageerd. Houd het kort maximaal zes zinnetjes. Wees verontwaardigd en verzin een rare reden waarom jij denkt dat zij nog niet gereageerd heeft.

Dit werkt omdat doordat het kort is en luchtig jij relaxed en niet wanhopig overkomt. Daarnaast is het een mooie mogelijkheid om je humor te tonen.

 

Gelezen 1036 keer
Jack Joel

Naast dat ik veel artikelen schrijf over online dating, schrijf ik ook dating profielen voor mannen. Ik heb gemerkt dat ik niet de enige was die moeite had om zichzelf te omschrijven. En vooral als ik nu andere profielen bekijk zie ik dat het veel mannen nog niet goed afgaat; een dating tekst schrijven.

Ik heb er al veel artikelen aan gewijd niet alleen op deze website ook op andere. En ik hoop dat deze je helpen zodat jij je eigen tekst kunt schrijven. Maar misschien behoor jij tot de groep die moeite heeft met schrijven, vooral als het over jezelf gaat.

Vandaar dat ik deze service biedt. Lees mijn artikelen en pas de tips die ik geef toe en dan weet ik zeker dat je online dating succes beter wordt.

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save