Mooie kinder strandlakens van Kikoy

Date maandag, 12 september 2016 09:04 |   | 

Op zoek naar een groot, zacht en mooi strandlaken voor je kind? Dan zijn de kinder strandlakens van Kikoy misschien iets voor jou. Deze strandlakens zien er niet alleen mooi uit, maar brengen ook veel praktische voordelen met zich mee. Meer over de strandlakens, lees je in dit artikel. Twijfel je of de strandlakens van dit merk wellicht iets voor jouw kind zijn? Dan lees je dit artikel door om meer te weten te komen over de lakens. 

Het design van Kikoy strandlakens

Kikoy strandlakens zijn eenvoudig te herkennen. Niet alleen aan het materiaal en het formaat van de lakens, maar ook zeker aan het opvallende en vrolijke design van de stranddoeken. De strandlakens hebben altijd felle kleuren, een leuk streepje aan de zijkant en mooie franjes aan de uiteinden, waardoor je de lakens gemakkelijk kunt herkennen op een vol strand met vele verschillende handdoeken. En omdat de lakens in diverse kleuren beschikbaar zijn, kan je kind helemaal zelf kiezen welke kleur zijn of haar strandlaken moet worden. Van roze voor je dochter tot blauw of groen voor je zoontje: het kan allemaal. 

De praktische voordelen van Kikoy strandlakens

Het design van Kikoy strandlakens is mooi, maar dit is niet het enige voordeel van deze strandlakens. Zo zijn de strandlakens ook erg praktisch, simpelweg omdat de lakens erg licht zijn, eenvoudig op te rollen zijn en dus gemakkelijk vervoerd kunnen worden en snel drogen. Komt je kind kletsnat uit het water en gaat hij of zij op de handdoek liggen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat de handdoek weer uren vochtig blijft. Omdat Kikoy lakens zo dun zijn, drogen de lakens in een mum van tijd. Je hoeft dus nooit vochtige lakens mee naar huis te nemen na een dagje strand of een dagje zwembad, maar hebt altijd droge lakens in je tas.

Gelezen 573 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save