Mailplus voor uw Magento webshop

Date donderdag, 23 februari 2012 09:01 |   | 

MailPlus voor uw Magento webshop
Techtwo internetdiensten heeft de eerste versie van de MailPlus-connector voor uw Magento webshop ontwikkeld. Door onze connector wordt MailPlus uitermate geschikt voor Magento webshop eigenaren.

Wat is MailPlus voor mijn Magento webshop?
De MailPlus connector die wij hebben gemaakt voor Magento, stelt Magento webshop eigenaren in staat automatisch over actuele product- en klantgegevens in MailPlus te beschikken. MailPlus is emailmarketing software, wat u als webshop eigenaar in staat stelt gemakkelijk professionele e-mails, direct mail en sms-berichten te versturen naar je klanten. MailPlus is de meest gebruikte emailmarketing applicatie in Nederland. Het is een uitermate gebruiksvriendelijke applicatie voor multi-channel communicatie. Wij koppelden MailPlus aan Magento, zodat Magento webshop eigenaren het populaire MailPlus ook kunnen gebruiken.

MailPlus voor Magento
De MailPlus-connector is een module voor Magento die je in staat stelt om automatisch op elk moment over actuele contactgegevens in MailPlus te beschikken. Hiermee bespaar je veel tijd. Daarnaast is het eenvoudig met de connector de productgegevens van je webshop te plaatsen in je nieuwsbrieven. Ook maakt de connector mogelijk dat gegevens niet meer handmatig ingevoerd hoeven te worden, wat ook veel tijd bespaart. Wij hebben voor MailPlus gekozen vanwege de gebruiksvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hoe werkt de MailPlus connector in Magento?
Met de MailPlus connector voor Magento kun je binnen Magento bepalen welke producten in de eerstvolgende nieuwsbrief geplaatst worden. Van deze selectie maakt Magento een RSS-feed aan, die vervolgens automatisch ingeladen kan worden in de nieuwsbrief. Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen, et cetera, worden dan automatisch in de juiste opmaak getoond. Tevens worden onjuiste e-mailadressen automatisch gemeld binnen het systeem. De connector maakt het mogelijk om vanuit Magento automatische campagnes in MailPlus aan te sturen. Bijvoorbeeld een automatische bevestigingsmail bij elke nieuwe inschrijving of een automatische uitnodiging na een bepaalde periode om mee te doen aan een enquête.

Voordelen:

  • Tijdbesparing door automatische gegevensuitwisseling
  • Herstel contact met klanten door follow-up bij bounces
  • Productgegevens eenvoudig plaatsen in nieuwsbrieven
  • Investeren in maatwerkintegratie niet meer nodig

Meer informatie
De MailPlus connector is ontwikkeld door Magento-specialist Techtwo en maakt gebruik van de API van MailPlus. Het is geschikt voor zowel ‘Magento Community’, ‘Magento Professional’ als ‘Magento Enterprise’. Meer informatie over Techtwo en MailPlus is te vinden op www.techtwo.nl.

Gelezen 1193 keer
Techtwo Internetdiensten

Techtwo Internetdiensten uit Breda ontwikkelt voor u een betaalbare en omzetverhogende Magento webshop en/of Wordpress website

Website: www.techtwo.nl/

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save