GoPro camera's

Date zaterdag, 29 oktober 2016 16:37 |   | 

Vastleggen op een extreme manier

Hou je van extreme sporten en wil je graag je beleving delen zoals jij die ziet, dan is de GoPro een camera voor jou. Je hoeft de camera namelijk niet vast te houden, maar monteert hem aan je lichaam door middel van een harnas of helm, zodat je je handen vrij hebt om te doen wat je wil doen. De camera filmt iedere beweging die je maakt met haarscherp beeld en geluid, is bestand tegen de meest extreme omstandigheden en in sommige uitvoeringen waterdicht tot een diepte van 60 meter. Als jij het uithoudt, houdt de GoPro het ook uit.

De GoPro versies

De camera is verkrijgbaar in verschillende versies waarbij de laatst uitgekomen modellen het interessants zijn, omdat het altijd verbeteringen betreft ten opzichte van de vorige modellen. Behalve het monteren van de GoPro aan je lichaam, kun je de camera ook vastmaken aan een drone. Dit levert spectaculaire beelden op en is ook een goede manier om de omgeving te verkennen als je wil hiken of biken. GoPro heeft zijn eigen drone, de Karma, maar die hoef je niet persé te gebruiken als je al een compatibele drone hebt.

Hero, de serie

De laatst uitgekomen GoPro camera’s serie is de Hero, opgebouwd uit een basic actioncamera voor degene die niet al te ruige dingen onderneemt, tot een professionele camera waar je aparte apparatuur voor nodig hebt voor videoverwerking. Tussen de basic camera en de professionele camera zit voor ieder iets geschikts. Features verschillen van het overbrengen van je beelden door middel van wifi en bluetooth, tot stembediening, krachtigere processors en snellere video framerates.

Ook de accessoires zijn uitgebreid. Zo hebben we het al gehad over de drone, maar ook over nieuwe manieren van het vastmaken van de camera, bijvoorbeeld door een klem, is nagedacht.

Gelezen 680 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save