Virtuele paskamer voor je Magento webshop komt dichterbij

Date donderdag, 23 februari 2012 13:01 |   | 

Virtuele paskamer voor je Magento webshop komt dichterbij

Mooi nieuws voor je Magento webshop. Microsoft heeft Kinect in februari beschikbaar gemaakt voor op de computer. Hierdoor wordt deze technologie zeer waarschijnlijk over een korte tijd ook beschikbaar in je Magento webshop.

Kinect is een bewegingsscanner waarmee je de Xbox kan besturen, simpel door  lichaamsdelen te bewegen. Microsoft kondigde al eerder aan bezig te zijn voor de computer versie, en deze is er nu eindelijk. Deze versie zal een veel gevoeligere camera krijgen. Dit komt doordat de gebruiker dit maal dichterbij op de camera zit dan bij de Xbox.

Deze sensitieve camera leest bewegingen vanaf 40 cm. De techniek is vanaf 1 februari beschikbaar gesteld in 12 landen. Nederland hoort hier vooralsnog niet bij.

 

Wat betekent dit voor je Magento webshop?

Webshop eigenaren doen veel moeite om zo min mogelijk retouren te verwerken. Een zeker gevoel over de aankoop is een belangrijke factor, wat vaak gemist wordt bij online shopping. Met de Kinect technologie ga je voor je camera staan waarna de camera je exacte locatie herkent, hoe groot je bent en je afmetingen. Zo kunnen je klanten de virtuele paskamer in je Magento webshop gebruiken.

Thuis voor de “spiegel” kunnen klanten producten uit de Magento webshop kiezen waarna het kledingstuk over de persoon geplaatst zal worden. Klanten functioneren hierdoor als levensechte paspop en ze kunnen eindeloos combineren om te de beste outfit te vinden. Net zoals in een paskamer in een kledingwinkel.

Vervolgens kun je gelijk bestellen, een schermafbeelding afdrukken of bijvoorbeeld producten vastleggen in je eigen verlanglijstje. Ook wordt het zelfs mogelijk een schermafbeelding op Facebook te plaatsen en zo meningen van je vrienden te vragen. Om te zien hoe het er daadwerkelijk uitziet, kun je kijken naar dit filmpje.

Gelezen 1022 keer
Techtwo Internetdiensten

Techtwo Internetdiensten uit Breda ontwikkelt voor u een betaalbare en omzetverhogende Magento webshop en/of Wordpress website

Website: www.techtwo.nl/

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save