De industriële tafellamp: met welke stijlen te combineren?

Date dinsdag, 06 december 2016 15:42 |   | 

Industriële tafellampen zijn de afgelopen tijd erg populair geworden. Niet alleen omdat de lampen praktisch zijn, maar ook zeker omdat de industriële look van de lampen een stoere, robuuste en unieke uitstraling heeft. Ben jij een groot liefhebber van lampen met een industriële look, maar weet je niet zo goed of de industriële tafellamp bij de huidige stijl van jouw interieur past? Lees dan in dit artikel met welke woonstijlen de industriële goed te combineren is.

Een vintage interieur

De industriële gaat prima samen met een vintage interieur, simpelweg omdat industriële meubelstukken en vintage meubelstukken vaak een beetje een verweerde, stoere en vooral unieke uitstraling hebben. Zet de industriële bijvoorbeeld op een oud schooltafeltje met vintage schoolstoel en je hebt een prachtig hoekje in huis. Heb je een vintage eettafel, dan staat de industriële tafellamp hier ook erg mooi op. Het verweerde van de vintage eettafel en het stoere van de tafellamp met industriële uitstraling passen namelijk erg goed bij elkaar.

Een modern interieur

Veel mensen denken dat de industriële stijl en een modern interieur niet samen gaan, maar dit gaat juist erg goed samen. Moderne interieurs zijn vaak wat rustiger en door een industrieel item aan het interieur toe te voegen, krijgt de inrichting echt een eyecatcher. Heb je een mooie industriële gevonden, dan kan dit item zeker de eyecatcher van jouw moderne interieur worden.

Een landelijk interieur

Tot slot kan de industriele tafellamp ook prima in een landelijk interieur. In een landelijk interieur zie je veel hout en verschillende soorten metaal: twee materiaalsoorten die erg goed samen gaan met de industriële look. Zeker als je een wat stoerder landelijk interieur hebt, past de industriële hier erg goed bij. Net zoals de rest van je interieur, is deze lamp namelijk lekker stoer en robuust. 

Gelezen 456 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save