Maak in de winter gebruik van rubbermatten in de auto

Date donderdag, 15 december 2016 14:57 |   | 

Het gebruik van rubbermatten heeft veel voordelen: het oogt luxer, ze bieden meer grip en zijn bovendien gemakkelijker schoon te houden. Bladeren en vuil laten zich zonder moeite verwijderen van de mat. Vooral in de herfst en winter vormen deze voordelen voor veel mensen een reden om hun automatten te verwisselen, vanwege de veranderende weersomstandigheden. In de lente gaan de normale matten weer terug.

Innovatief materiaal

Er zijn meerdere varianten rubber automatten, verschillend in grootte en profiel.

De rubberen mat wordt tegenwoordig van een steeds lichter voelend materiaal gemaakt. Ze zijn flexibel, zeer duurzaam en liggen als gegoten. Ze hebben een goed bevestigingssysteem waardoor ze moeiteloos strak in uw auto liggen. Om de geur van rubber te vermijden worden de matten zodanig vervaardigd dat ze een neutrale geur hebben.

Langere levensduur

De rubbermatten voor de auto zijn voorzien van een reliëf voor een stevige grip, waardoor men meer houvast heeft en uitglijden wordt voorkomen. Het materiaal is licht doch ijzersterk en gaat lang mee. De matten hebben gegarandeerd een lange levensduur. Bovendien hebben ze een mooie uitstraling en geven de auto iets extra’s.

Verkrijgbaar per set, op maat

De automatten van rubber zijn honderd procent pasklaar (op maat van het type auto). Voor de meest gangbare typen auto zijn er complete sets en vaak direct leverbaar. Voor een minder gangbaar type auto kan beter even gecheckt worden of er een set beschikbaar is. Rubber automatten kunnen verschillen in prijs en kwaliteit. Het is dus een goed idee om je vooraf te informeren hierover, om te zien welke type mat het beste past in jouw auto.

Gelezen 643 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save