Acrylverf merken vergelijking

Date zaterdag, 17 december 2016 14:33 |   | 
Acrylverf merken vergelijking

Op zoek naar een kwalitatief goede acrylverf? Dan is het verstandig om verschillende acrylverf merken met elkaar te gaan vergelijken. Deze merken verschillen namelijk van elkaar. Denk hierbij niet alleen aan de kwaliteit, maar ook de prijs speelt een belangrijke rol. Meer weten over een aantal merken acrylverf? Bekijk en lees hieronder meer over een aantal populaire merken.

Acrylverven van Ara

Voor de professionele kunstenaars onder ons is er de acrylverf van Ara. Deze verf is namelijk ooit ontstaan op het Rietveld Academie. Op de academie testen meerdere schilders de verf, waardoor deze een goede kwaliteit kenmerkt. Echter wordt de Ara acrylverf niet meer geproduceerd op de academie, maar in een fabriek. Deze fabriek maakt onderdeel uit van het bedrijf Old Holland Classic Colours en is gevestigd in Amsterdam.

Acrylverf van Reeves

Als beginnende schilder wil je natuurlijk geen dure acrylverf. De acrylverf van Reeves is dan een goede optie. Het merk Reeves produceert voordelige acrylverven, welke voldoen aan de eisen van een beginnende schilder. In zijn totaliteit bestaat het assortiment uit 24 verschillende kleuren. Dit zijn de standaard kleuren waarmee je eenvoudig andere kleuren kunt mengen. Het is daarom niet nodig om nog aparte kleuren te kopen. Daarnaast bestaat de verf uit pure pigmentkorrels, waardoor de lichtechtheid hoog is. Dit betekent dat wanneer de verf volledig is opgedroogd de kleuren niet snel zullen vervagen.

Golden acrylverven

Golden is één van de populairste merken voor acrylverf. Dit is dan ook niet zo gek, want deze acrylverf is van topkwaliteit. De verf bestaat uit een goede acrylbinder en pigmentkorrels van een hoge kwaliteit. Hierdoor blijft de verf niet alleen goed hechten op het doek, maar zijn de kleuren ook feller. Het assortiment van Golden bestaat uit verscheidende acrylverven, welke van elkaar verschillen op basis van textuur en droogtijd. Voor elke kunstenaar is er daarom wel een goede Golden acrylverf.

Gelezen 2067 keer
Acrylverfschilder

Acrylverfschilder.nl is de online vergelijkingswebsite voor schildercursussen. Daarnaast vind je op de website handige informatie met betrekking tot het acrylverf schilderen.

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save