Birkenstock sandaal: voor een gezonde voet

Date dinsdag, 18 september 2018 12:49 |   | 

De voeten horen tot de meest kwetsbare delen van het menselijk lichaam. Het is een wetenschap waar we jammer genoeg al te weinig stil bij blijven staan. We verzorgen onze voeten nauwelijks, knellen ze in veel te kleine schoenen en zijn dan misnoegd wanneer er grote problemen ontstaan bij de basis, het fundament waarop ons lichaam steunt. Ongetwijfeld het grootste misdrijf: dag in dag uit rondlopen in kwalitatief ondermaatse schoenen. Gelukkig zijn er ook producenten op de markt die wel nog opteren voor de productie van duurzame schoenen zoals Birkenstock. 

Kwaliteit boven

Birkenstock is een naam die elke schoenliefhebben ongetwijfeld al eens gehoord heeft. Al sinds 1774 gespecialiseerd in sandalen hoeft het dan ook geen betoog dat de nodige ervaring aanwezig is. Ervaring die zich uit in een focus op kwaliteit. Birkenstock sandalen zijn gemaakt van flexibele kurk en echt rundleer van de hoogste kwaliteiten. Die anatomische voetzool is de reden dat Birkenstock sandalen een echte droom zijn voor jouw voeten om op te stappen. Het is diezelfde voetzool die ervoor zorgt dat je het gevoel hebt op blote voeten te lopen. Om er zeker van te zijn dat de juiste fit bij de juiste voet gevonden wordt gaat Birkenstock overigens nog een stuk verder: alle Birkenstock sandalen zijn te verkrijgen in verschillende wijdten. Zo kan zowel de brede als de smalle voet de Birkenstock sandaal vinden die bij hem of haar past. 

Populariteitsexplosie

Het is dan ook niet voor niets dat in recente jaren Birkenstock sandalen een echte hebbeding zijn geworden. Meer en meer sterren worden ook gespot met Birkenstocks aan de voeten. Om er slechts enkele op te noemen: Heidi Klum en Kate Moss. Het voorbeeld van deze rolmodellen heeft tal van tienermeisjes en vrouwen ertoe gebracht lelijke pumps en andere schoenen die jouw voet beschadigen in de kast te laten voor een paartje Birkenstocks. 

Gelezen 668 keer Laatst aangepast op dinsdag, 18 september 2018 12:49

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save