Minecraft kopen

Date woensdag, 08 februari 2017 07:58 |   | 

LEGO Minecraft kopen

Minecraft is een van de populairste online spellen in de geschiedenis. Dit heeft een aantal redenen. Zo is het in vergelijking met andere games uniek omdat het geen einddoel heeft; de speler mag zelf bepalen wat zijn of haar doelen zijn en wat hij/zij allemaal wil gaan doen. Daarnaast is de simpliciteit van het spel een groot voordeel: dankzij het opzettelijke gebruik van een laag pixelgehalte blijft alles eenvoudig en dus overzichtelijk. In Minecraft kun je je fantasie op de vrije loop laten gaan, omdat je letterlijk alles kunt bouwen. Veel mensen gebruiken het spel dan ook als een virtuele uitlaatklep.

LEGO is natuurlijk al jaren ontzettend populair, en daarom kon een samenwerking niet uitblijven. Het resultaat van deze samenwerking is LEGO Minecraft, een Minecraft-versie van een LEGO-pakket. Het is de ideale manier om jouw virtuele wereld na te bouwen in het echte leven!

LEGO Minecraft kopen doe je bij ASK-Bricks24.nl, bekijk snel onze webshop!

Het verhaal

Het verhaal achter Minecraft is even simpel als fascinerend. Het werd in 2011 gelanceerd en werd binnen de kortste tijd immens populair dankzij haar unieke eigenschappen. De mogelijkheden zijn letterlijk ongekend, en later werden elementen zoals grondstoffen en mineralen aan het spel toegevoegd.

Al snel na de stijging in populariteit wilden veel mensen een LEGO-versie van het spel. Beide ontwikkelaars zagen hier een toekomst in en zodoende kwam de LEGO Minecraft serie tot stand. Met hoofdpersoon Steve kun je je eigen online wereld nabouwen, compleet met onder andere water, lava en grotten.

ASK-BRICKS24

ASK-BRICKS24 heeft voor iedere LEGO- en DUPLO-liefhebber iets in huis. In onze webshop kun je zo'n beetje alle pakketten, series en sets van dit fantastische speelgoed vinden, waaronder ook exclusieve en zeldzame versies. We blijven altijd bij de tijd en onze webshop wordt dan ook regelmatig vernieuwd met nieuwe versies of series. ASK-Bricks24.nl is de place to be voor iedere liefhebber!

Wil je LEGO Minecraft kopen? Kijk dan snel in onze webshop.

Gelezen 731 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save