Feestlocatie Zuid-Holland

Date woensdag, 08 februari 2017 12:13 |   | 

Feestlocatie Zuid-Holland

Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres! Voor mensen die op zoek zijn naar een feestlocatie Zuid-Holland is Gasterij Vergeer te Reeuwijk de perfecte plek. Op onze locatie kunt u eigenlijk voor ieder soort feest terecht; of het nu een bruiloft, jubileum, verjaardag of bedrijfsfeest betreft.

Ieder budget is bij ons mogelijk. We verzorgen grote, maar ook kleinere feesten. We nemen ieder feest serieus en u kunt van ons dan ook alleen maar passie en enthousiasme verwachten!

Aanbod

Op onze feestlocatie Zuid-Holland heeft u een groot aantal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo heeft u de keuze tussen een van onze buffetten, geserveerde diners, walking diners of proeverijen. Bekijk gerust ons assortiment eens. Hoewel we een assortiment hebben bieden we u ook de mogelijkheid om buiten het assortiment om te bestellen: we maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken.

Werkwijze

Als u besluit om op onze feestlocatie Zuid-Holland uw feest te organiseren, kunt u er op vertrouwen dat u een onvergetelijke avond zal beleven. We nemen al uw zorgen uit handen en verzorgen alles tot in de puntjes. U kunt zelf bepalen wat voor soort feest het wordt: wilt u een dansavond met DJ of juist een gezellig diner met hapjes en drankjes? U heeft het volledig tot het zeggen, op een voorwaarde: u laat de verzorging volledig aan ons over en zelf geniet u maximaal van de avond. Het is tenslotte uw avond!

Gasterij Vergeer

Onze feestlocatie is gelegen in Reeuwijk, nabij Gouda. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het vak en weten hierdoor wat er nodig is om een feest onvergetelijk te maken. Er zijn bij ons tal van mogelijkheden, waaronder ook catering op locatie. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Gelezen 556 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save