Plastic wijnglazen

Date donderdag, 09 februari 2017 13:30 |   | 

Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen zijn erg handig voor veel situaties. Natuurlijk kun je ze goed gebruiken op een feestje, maar ze kunnen ook erg van pas komen tijdens bijvoorbeeld een picknick. Dankzij de compacte omvang en het lichte gewicht zijn ze ideaal om eenmalig te gebruiken. Geen gedoe meer met kapot glas en stapels vaat: plastic wijnglazen zijn je oplossing!

Onze plastic wijnglazen zijn 9 centimeter lang en hebben een diameter van 6 centimeter. Dit maakt ze kleiner dan traditionele wijnglazen en dus gemakkelijker om te gebruiken. We verpakken de wijnglazen per dozijn, waardoor je nooit te maken krijgt met te veel overgebleven glazen. De inhoud van de plastic wijnglazen bedraagt 150 ml, wat ze ideaal maakt voor gezellige aangelegenheden.

Dailystyle

Bij ons je naast plastic wijnglazen nog veel meer gerelateerde wegwerpartikelen vinden. Voorbeelden hiervan zijn plastic bekers en plastic tafelkleden. Ook kun je bij ons nog veel meer andere feestbenodigdheden kopen: we zijn totaalleverancier op dit gebied!

Als je bij ons een of meerdere producten bestelt heb je deze gegarandeerd binnen 2 tot 3 dagen in huis. Een aankoop kan binnen twee weken worden geretourneerd. Wil je liever onze producten bekijken in een fysieke winkel? Dat is geen probleem, dan kun je gewoon gezellig online casino Nederlandsegokken NL langs komen bij een van onze vestigingen. Deze vestigingen zijn te vinden in Amsterdam en Almere en zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto!

Ons assortiment

Bij Dailystyle zijn we gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met Bedankjes, Feesten, Bruiloften, Eten & Drinken, Wegwerpservies, Wonen, Mooi & Verzorgd en Mode & Sieraden. Voor iedere feestelijke aangelegenheid hebben we het juiste materiaal in huis! Onze fysieke vestigingen zijn 7 dagen per week geopend en zijn te vinden in Amsterdam en Almere. We verwelkomen je van harte in een van onze winkels. We hebben alles in huis om uw feest onvergetelijk te maken!

Gelezen 758 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save