Plastic beker

Date donderdag, 09 februari 2017 14:27 |   | 

Plastic beker

Plastic bekers zijn er in allerlei soorten en maten, en bij Dailystyle heb je de mogelijkheid om jouw favoriete plastic beker te kopen. Bij ons heb je de keuze tussen vele kleuren en groottes. Wil je voor op een kinderfeestje dat iedereen een andere kleur plastic beker heeft? Of ben je op zoek naar een bepaald thema op de plastic bekers? Bij ons is het allemaal mogelijk!

Plastic bekers zijn ideaal voor meerdere soorten gelegenheden. Uiteraard zijn ze ontzettend handig voor op een feest, maar je kunt ze ook goed gebruiken tijdens bijvoorbeeld een picknick of een barbecue. Onze plastic bekers zijn erg gemakkelijk te gebruiken en worden na afloop net zo makkelijk weer weggegooid. Geen gedoe meer met stapels vaat of gebroken glas: met plastic bekers wordt de wereld een stuk eenvoudiger!

Ons assortiment op het gebied van plastic bekers is erg gevarieerd. Zo hebben we de bekende Amerikaanse red cups, plastic wijnglazen en gekleurde shot glazen in huis. De keuze is bij ons dus groot, en je kunt er op vertrouwen dat je bij ons zult slagen als je op zoek bent naar een plastic beker voor je feest.

De spelregels

Vanaf bestellingen van 3 euro bezorgen we al bij je thuis. Je hebt je producten sowieso binnen 2 tot 3 dagen na je bestelling in huis. Artikelen kunnen tot twee weken na aankoop retour worden gestuurd. Als je liever onze artikelen in het echt wilt bekijken (wat we heel goed begrijpen!) kun je altijd gezellig langs komen in een van onze fysieke winkels in Amsterdam of Almere. We zijn 7 dagen per week geopend en ons personeel helpt je graag bij het samenstellen van jouw feestpakket.

Dailystyle

Dailystyle is gespecialiseerd in feestartikelen en alles wat hier gerelateerd aan is. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld wegwerp producten, tafelaankleding en feestdecoraties. We hebben een zodanig groot assortiment dat je gegarandeerd het benodigde materiaal voor je feest kunt vinden.

 

Gelezen 688 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save