Een virtueel kantoor

Date vrijdag, 10 februari 2017 09:11 |   | 

Je ziet steeds meer nieuwe manieren voor het creëren van een werkplek. Eerst ging je dagelijks naar kantoor, waar je de hele dag aanwezig was. Tegenwoordig zie je steeds meer varianten hierop. Je hebt flexplekken, wat inhoudt dat werknemers op verschillende plekken naar keuze kunnen werken met draadloos internet en bijvoorbeeld een laptop. Je hebt werknemers die (deels) vanuit huis werken, zodat ze werk en privé beter kunnen combineren. En je hebt nu ook virtuele kantoren. Een ideale oplossing voor starters, ZZP’ers en ondernemers die door heel Nederland reizen of veel in het buitenland zijn.

Voordelen
Maar wat houdt dat nou precies in, een virtual office? Het houdt in dat je werkt vanuit huis, een flexplek of het buitenland, maar wel met een professionelere uitstraling. Als je kiest voor een virtual office krijg je een officieel postadres. Je hebt hierdoor een zakelijk adres waar je post kunt ontvangen en waar de post dagelijks voor je wordt behandeld en regelmatig wordt doorgestuurd. Je krijgt een persoonlijk telefoonnummer dat rechtstreeks kan worden doorgeschakeld. De telefoon wordt voor je opgenomen, in het Nederlands of in het Engels, en vervolgens krijg jij een telefoontje op je eigen telefoon. Dit komt een stuk professioneler over. Ook is het mogelijk om tegen een aantrekkelijke korting vergaderzalen en dagkantoren te huren, zodat je klanten op een professionele manier en privé kunt ontvangen. Er zijn nog andere extra’s, zoals toegang tot de clublounge en het gebruik van een afsluitbare dossierkast.

Waarom virtueel?
Als je net een onderneming bent gestart of ZZP’er bent is het een grote stap om gelijk een vast kantoor te huren. Ook is dit erg prijzig. Daarom is een virtual office de ideale oplossing. Zo heb je alle administratieve voordelen, maar niet de kosten en het reizen. Een virtual office is namelijk een stuk goedkoper dan het huren van een vast kantoor. Je hebt als startende ondernemer al genoeg kosten, dus het drukken van kantoorkosten scheelt erg veel. Ook is het fijn om als je net start wat dingen uit handen te kunnen geven, zoals het opnemen van de telefoon, het behandelen van de post, het aannemen van aangetekende pakketten en eventueel het behandelen van inkomende e-mails. Zo ben je optimaal voorbereid en kom je professioneel over. Het kunnen ontvangen van klanten in een vergaderzaal of privé kantoor komt ook representatiever over dan thuis, in een café of in een restaurant.

Het gebruiken van een digitaal kantoor is makkelijk te combineren met werken vanuit huis, een flexplek of een dagkantoor. Met een virtual office heb je een zakelijk adres, wat een stuk professioneler overkomt dan het opgeven van je huisadres, ook bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hou je van flexibiliteit, wil je kosten besparen en werk uit handen geven, maak dan gebruik van een virtual office, dé werkplek van de toekomst.

Gelezen 747 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save