Taartdoos

Date woensdag, 15 februari 2017 07:41 |   | 

Taartdoos

Een taartdoos is een handig hulpmiddel om je taart in te bewaren. Als je op zoek bent naar een taartdoos van goede kwaliteit ben je bij Daily Style aan het juiste adres! We hebben een groot en gevarieerd aanbod van verschillende soorten taartdozen, en deze bieden we aan tegen aantrekkelijke prijzen. Naast taartdozen kun je bij ons ook terecht voor veel andere dagelijkse benodigdheden, zoals bijvoorbeeld wegwerpservies, bedankjes en versieringen. Ook bieden we veel feestartikelen aan.

 

Ons aanbod

Je kunt bij ons een taartdoos kopen in veel verschillende kleuren, afmetingen en materialen. De materialen die wij het meest verkopen zijn aluminium en karton. Veel taarten hebben andere afmetingen, en daarom komen onze taartdozen ook in veel verschillende afmetingen. Onze taartdozen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren.

 

Spelregels

We bezorgen bestellingen vanaf 3 euro al bij je thuis, en je hebt je bestelling gemiddeld na 2 tot 3 dagen in huis. Als je niet tevreden bent kun je je bestelling binnen 14 dagen retour sturen. Veel mensen willen hun producten liever in het echt zien dan in onze webshop, en daarom kunt u altijd terecht in een van onze fysieke winkels. Deze winkels zijn 7 dagen per week geopend, en zijn gelegen in Amsterdam en Almere. Onze winkels zijn erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto.

 

Daily Style

Naast taartdozen verkopen we bij Daily Style nog veel meer artikelen die te maken hebben met feestjes en partijtjes. We verkopen producten in veel verschillende categorieën, waaronder bruiloften, wegwerpservies, wonen, bedankjes, mode & sieraden en zelfs eten & drinken. In de categorie eten & drinken kun je denken aan bijvoorbeeld specerijen, kruiden, noedels en sauzen.

 

Als je vragen hebt of simpelweg meer wilt weten kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen altijd voor je klaar staan en helpen je graag verder!

Gelezen 701 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save