Plastic tafelkleed

Date woensdag, 15 februari 2017 08:37 |   | 

Plastic tafelkleed

Een plastic tafelkleed biedt in veel verschillende situaties de perfecte oplossing. Ze zijn eenvoudig ergens mee naar toe te nemen, en kunnen na gebruik gemakkelijk weggegooid worden. Naast een plastic tafelkleed kun je bij Daily Style ook terecht voor veel andere spullen die van pas komen op feestelijke gelegenheden, zoals bedankjes en versieringen.

 

Onze plastic tafelkleden zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. We hebben diverse themakleden in huis, waaronder het Disney Dora plastic tafelkleed. Andere thema’s de we verkopen zijn Disney Frozen, Minions, Cars, Ninja Turtles, Woezel en Pip en Babies. Aan keuze geen gebrek dus: voor zo’n beetje ieder soort kinderfeestje hebben wij geschikte plastic tafelkleden in huis.

 

Bestellen

Als je een plastic tafelkleed wilt bestellen kan dat gemakkelijk in onze webshop. Als je bestelling 3 euro of meer kost bezorgen we het al bij je thuis. Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan kun je je bestelling binnen 14 dagen retour sturen.

 

Velen willen onze artikelen liever in het echt bekijken in plaats van in onze webshop, en dat vinden we bij Daily Style volkomen logisch. Daarom ben je altijd van harte welkom in een van onze vier fysieke winkels. Drie van deze winkels zijn gevestigd in Amsterdam (Bos en Lommer, Bijlmer en Osdorp) en een in Almere. Onze winkels zijn 7 dagen per week geopend en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

 

Daily Style

We verkopen bij Daily Style, naast plastic tafelkleden, veel andere feestartikelen. Als je iets te vieren hebt zijn wij je beste optie! Ons assortiment is ontzettend uitgebreid en gevarieerd, en valt zelfs in categorieën op te delen. Voorbeelden van deze categorieën zijn eten & drinken, bruiloften, kantoorartikelen en decoraties.

 

Heb je interesse in een plastic tafelkleed of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, of kom gezellig langs in een van onze winkels!   

Gelezen 630 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save