Trouwen Krimpenerwaard

Date woensdag, 15 februari 2017 09:58 |   | 

Trouwen Krimpenerwaard

U kunt Het Koetshuis, naast feestlocatie, ook gebruiken als trouwlocatie. We zijn door de gemeente Krimpenerwaard aangewezen als officiële trouwlocatie, waardoor trouwen Krimpenerwaard in Het Koetshuis een reële optie is!

 

Als u besluit bij Het Koetshuis te trouwen kunt u vertrouwen op een vol dagprogramma met alles erop en eraan. Via de rode loper wordt het bruidspaar naar de huwelijkszetel begeleid, waarna de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk zal voltrekken. Nadat beide partijen het ja-woord succesvol in de mond hebben genomen kan het feest beginnen: er wordt getoast, de bruidstaart wordt aangesneden en de felicitaties worden ontvangen. Een perfecte dag die u nooit meer zal vergeten, trouwen Krimpenerwaard!

 

Onze locatie

Als u bij ons uw bruiloft wilt vieren heeft u de keuze tussen twee zalen die beiden hun eigen charmes hebben; de Ruiterzaal en de Koetsierskamer. De Ruiterzaal is geschikt voor grotere groepen van 40 tot 225 personen, en de Koetsierskamer is beter geschikt voor kleinere groepen van 10 tot 85 personen. De Koetsierskamer beschikt verder over een aangrenzend terras.

 

Trouwen Krimpenerwaard – een fantastische en unieke locatie

De gemeente Krimpenerwaard is een van de mooiste gebieden van het land. Het is rustig en centraal gelegen: het gebied ligt midden in het Groene Hart en wordt omringd door Gouda, Utrecht en Rotterdam. Het is de ideale plek om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen.

 

Ieder bruidspaar stelt andere eisen aan hun grote dag. Daarom proberen we ons te allen tijde te verplaatsen in onze klanten, zodat we precies weten wat ze willen. Door middel van een persoonlijk gesprek proberen we uw wensen en behoeften zo duidelijk en specifiek mogelijk in kaart te brengen, zodat uw trouwdag precies zal verlopen op de manier waarop u dit wilt. Het is ten slotte úw dag!

 

Bent u geïnteresseerd geraakt, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gelezen 669 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save