Plastic borden

Date woensdag, 22 februari 2017 08:01 |   | 

Plastic borden

Bij Daily Style kun je terecht voor veel verschillende feestartikelen, waaronder plastic borden. Plastic borden zijn ideale hulpmiddelen op bijvoorbeeld kinderfeestjes, bruiloften, picknicks, barbecues en verjaardagen. Het gebruiken van plastic borden levert je veel voordelen op: het scheelt tijd en ruimte.

 

Als u gebruik maakt van plastic borden heeft u geen last van stapels vieze vaat die nog schoongemaakt moeten worden. Ook zijn de borden gemakkelijk ergens mee naartoe te nemen. Onze plastic borden zijn stevig en kunnen goed gecombineerd worden met andere wegwerpartikelen die je bij Daily Style kunt kopen, zoals bijvoorbeeld plastic wijnglazen.

 

Assortiment

Wij verkopen veel verschillende plastic borden in allerlei soorten en maten. Onze borden zijn beschikbaar in allerlei leuke kleuren, en ook in diverse thema’s. Deze thema’s zijn ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Voorbeelden van thema’s die je bij ons kunt vinden zijn Dora, Minions, Finding Dory, Frozen en Hello Kitty. Je kunt bij ons ook kiezen tussen verschillende maten van borden.

 

Flexibele aankoopvoorwaarden

Bij Daily Style hanteren we flexibele aankoopvoorwaarden. Zo bezorgen we bestellingen vanaf 3 euro al bij je thuis, en heb je deze bestellingen binnen 2 tot 3 dagen al in huis. Je kunt bestellingen binnen 14 dagen retour sturen. Als je onze producten in het echt wilt bekijken in plaats van in onze webshop kun je altijd terecht in een van onze vier fysieke winkels. Deze winkels zijn gelegen in Amsterdam en Almere en zijn 7 dagen per week geopend. Onze winkels zijn gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en met de auto.

 

Daily Style

Bij ons kun je terecht voor allerlei zaken. Zo verkopen we bijvoorbeeld huishoudelijke benodigdheden, bedankjes, decoraties en versieringen, feestartikelen en kantoorbenodigdheden. Ons assortiment is zo ontzettend uitgebreid dat er voor iedereen wel iets te vinden valt in onze winkel.

 

Wil je plastic borden of een van onze vele andere artikelen kopen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of kom langs in een van onze fysieke winkels!

Gelezen 694 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save